IVSZ MENTA 2015 – Iránytű a digitális gazdasághoz
2015-09-25
Új mobilplatformon érhető el a FusionR SFA
2015-10-01

XIV. Országos Víziközmű Szerelőverseny

Az ágazat egyik legrangosabb eseményeként számontartott versenyt az R&R Software is támogatta.

 

A VASIVÍZ ZRt. és a Magyar Víziközmű Szövetség (MaVíz) 2015. szeptember 17-18. között rendezte meg a víziközmű-ágazat egyik legrangosabb eseményeként számon tartott Országos Víziközmű Szerelőversenyt. Az elméleti és gyakorlati feladatokat húsz csapat nyolcvan versenyzője teljesítette.

verseny1

A verseny első napján a gyakorlati feladatot egy fogorvosi rendelő vízellátásának biztosítása jelentette mindezt úgy, hogy a szerelés során minimális legyen csak üzemkiesés. Ezt követően a szerelők nemcsak szárazon, hanem vízen is összemérhették tudásukat, hiszen vízre szállhattak a csapatuk által épített hajókkal, amelyek nem mindegyike maradt szárazon.

verseny2

A verseny napján az elméleti feladatok megoldása jelentette a kihívást a résztvevőknek, melynek eredményeként a végső összesítésben a következő helyezések születtek:

1. helyezett: Zalavíz Zrt.
2. helyezett: DMRV Duna Menti Regionális Vízmű Zrt.
3. helyezett: KAVÍZ Kaposvári Víz- és Csatornamű Kft.
4. helyezett: NYÍRSÉGVÍZ Zrt.
5. helyezett: Északdunántúli Vízmű Zrt.
6. helyezett: Heves Megyei Vízmű Zrt.

Az R&R Software gratulál a helyezést elért csapatoknak, köztük is külön ügyfeleinek, a NYÍRSÉGVÍZ Zrt-nek és a Heves Megyei Vízmű Zrt-nek, valamint külön köszöni a szervezést ügyfelének, a VASIVÍZ Zrt-nek!

Az R&R Software víziközmű-szolgáltatók részére konvergens, hazai fejlesztésű, auditált informatikai rendszert kínál, amelynek funkcionalitása kiterjed a vállalatirányításra, az ügyfélkapcsolat-kezelésre, a szolgáltatások és termékek kezelésére, a tömeges számlázásra és bevételbiztosításra, valamint az ügyfélszolgálatra is.

A legfrissebb fejlesztések eredményeként a közműszolgáltatók részére kifejlesztett FusionR Utility termékvonal mobilitás komponenssel bővült, amely lehetővé teszi a terepmunka, ezen belül a leolvasási feladatok hatékony támogatását.