XIV. Országos Víziközmű Szerelőverseny
2015-09-29
ITU Telecom World 2015 konferencia
2015-10-05

Új mobilplatformon érhető el a FusionR SFA

Az R&R Software területi munkát támogató rendszere Windows tableteken is elérhető.

 

Az R&R Software fejlesztési és termékstratégiájában több mint tíz éve szerepelnek kiemelt helyen a vállalati mobilitás és a távmunka támogatását lehetővé tévő technológiák. E törekvés eredménye a 2002 óta folyamatosan gyűjtött mobil üzleti tapasztalatra, és a legmodernebb technológiai alapokra építkező FusionR SFA rendszer is.

Korszerű okostelefonok és táblagépek alkalmazásával teszi lehetővé a terepen dolgozó munkatársak támogatását, feladataik szervezését, ellenőrzését. Automatikus adatreplikáció révén akkor is működőképes, amikor térerő híján épp nem érhető el mobil adatkapcsolat.

sfa1

A FusionR SFA elsődleges kliensoldali platformja az utóbbi években az Android mobil operációs rendszer volt – azonban a FusionR SFA folyamatos fejlesztésének köszönhetően 2015 őszétől Windows 8.1 / 10 operációs rendszert futtató tableteken is elérhetővé vált, a stabil működés és a széles funkciópaletta megtartása mellett.

sfa3

Az R&R Software működésének eredményeit nagy arányban fordítja termékeinek és szolgáltatásainak fejlesztésére – így a most megjelent Windows verzió mellett a FusionR SFA a közeljövőben iOS eszközökön is elérhető lesz.

A FusionR SFA részletesebb képességeiről, és a támogatott iparágakról itt olvashat.