Új mobilplatformon érhető el a FusionR SFA
2015-10-01
Új felhasználói felület az Oracle Hyperion Planningben
2015-10-30

ITU Telecom World 2015 konferencia

Október 12. és 15. között rendezik meg hazánkban, Budapesten az ITU Telecom World konferenciát, melynek fókuszában idén a KKV-k szerepvállalása és az új innovációk állnak.

 

A folyamatosan születő technológiai megoldások újradefiniálják a telekommunikációs iparágat – elegendő csak az 5G sztenderdekre épülő jövőbeli mobilkommunikációs technológia kialakítását vagy az IoT és a felhő-megoldások folyamatos fejlődését említeni. A neuro-, bio- és nanotechnológia, a robotika vagy a 3D/4D nyomtatás már nem csak jövőbeli elképzelések, hanem itt és most zajló jelenségek. Emellett a folyamatosan felhalmozódó hatalmas adattömeg – a Big Data – új üzleti modelleket és megoldásokat hív életre az adatelemzés, az adatok kereskedelmi felhasználása és az adatvédelem területén.

Az innováció és az általa előidézett változás hatása tehát rendkívül nagy hatást gyakorol a társadalmi és üzleti életre egyaránt. Szektorokon átívelő partnerségek és újdonsült együttműködési formák nyújtanak lehetőséget az innováció továbbításának. Többek között ezekről a hatásokról és kooperációkról lesz szó az ITU Telecom World 2015 fórumbeszélgetésein.

A KKV szektor is egyre nagyobb szeletet ragad magához az innovációs ökoszisztémában. Egyes országokban a GDP közel 60%-át teszik ki azok a helyi vállalkozások által elindított innovációs folyamatok, amelyek fenntartható módon képesek növelni a gazdasági értéket. Emellett az innováció táptalajául szolgáló tudásalapú gazdaság számos új munkahelyet rejt magában, amely szintén hatalmas segítséget ígér az innováció-alapú nemzetek számára.

Az R&R Software – a hazai informatikai KKV piac vezető szereplőjeként – üdvözli a Budapesten megrendezett ITU Telecom World 2015 konferenciát, amelyen bemutatja a telekommunikációs iparág számára kínált, a Közép- és Nyugat-Európában szerzett, közel 25 évnyi telekommunikációs iparági tapasztalatára alapozó termékeit és szolgáltatásait, keresi az együttműködési lehetőségeket szolgáltatókkal és rendszerintegrátor partnerekkel.

– FusionR ERP vállalatirányítási rendszer telekommunikációs és infokommunikációs, valamint IoT szolgáltatók részére.

FusionR BSS ügyfélszolgálati és számlázási, működéstámogatási rendszer telekommunikációs és infokommunikációs, valamint IoT szolgáltatók részére.

Üzleti analitika (üzleti intelligencia, vállalati tervezés, adattárház) megoldások telekommunikációs és infokommunikációs, valamint IoT szolgáltatók részére.
– Kiszervezett szakértői és fejlesztői szolgáltatások.
– IoT és M2M alapú energiamenedzsment-rendszerek, felhő alapú szolgáltatások.