ITU Telecom World 2015 konferencia
2015-10-05
Vállalatirányítás márkakereskedőknek Renault ajánlással
2015-11-13

Új felhasználói felület az Oracle Hyperion Planningben

Az R&R Software üzleti analitika csoportja által is alkalmazott rendszer megjelenésében is követi a kor elvárásait.

 

A Hyperion Planning üzleti tervezőrendszer eddigi verzióit elsősorban asztali, vagy hordozható számítógépes felhasználásra optimalizálta az Oracle. A kor elvárásai azonban megkövetelik az érintőképernyős hordozható számítógépeken, illetve tableteken történő hatékony munkavégzést is.

Ennek megfelelően a 11.1.2.4-es verziótól az Oracle minden kliensplatformon elérhetővé tette a Hyperion Planning „Egyszerűsített” nézetet, amely a felhasználók és adminisztrátorok részére elsősorban érintőképernyős eszközökön könnyíti meg a munkavégzést. A megjelenítő méretéhez automatikusan igazodó grafikus elemeket a fejlesztők sebességre is optimalizálták, így azok a munkavégzést nem lassítják.

A régebbi felhasználói felület továbbra is elérhető az új verziókban.

oraclevision

Az Oracle Hyperion Planning megújult felülete az R&R Software Üzleti Analitika csoportjának kínálatában is elérhető.

Az R&R Software üzleti analitika csoportja olyan megoldásokat szállít, amelyekkel leegyszerűsíthető a vállalati tervezés és stratégiaalkotás, optimalizálhatók az üzleti folyamatok, valamint lerövidíthető a piaci változásokra adott reakcióidő.

Az R&R Software üzleti analitika szolgáltatásai stratégiaépítéstől a tanácsadáson, a mentoráláson, a karbantartáson és üzemeltetésen át a testreszabott bevezetési projektek ISO 9001:2008 minőségbiztosított végrehajtásáig terjednek.