Technológiai partnerek


IBM_partner_logo

IBM

Az R&R Software az IBM Magyarországi Kft. egyik legelső és legmegbecsültebb üzleti partnere. Az R&R Software az IBM szoftver- és hardvertermékeit egyaránt forgalmazza. Az R&R Software kiemelkedő szaktudással és közel 25 éves tapasztalattal rendelkezik az IBM System i termékcsaláddal kapcsolatban, amelyet saját termékeibe és szolgáltatásaiba beépítve is alkalmaz.
Oracle_partner_logo

Oracle

Az R&R Software az Oracle Magyarország hivatalos partnere, az Oracle Partner Network tagja. Az R&R Software jelentős, Oracle termékekkel kapcsolatos fejlesztői és szakértői szaktudással rendelkezik: tapasztalatai különösen az adatbázis-szerver és üzleti analitika szoftverek kapcsán számottevőek, melyeket számos ügyfélnél sikerrel implementált és üzemeltet.
HPE_PartnerReady Insignia-01

Hewlett Packard Enterprise

Az R&R Software a HPE hivatalos partnere. Az R&R Software 2018 óta kínál HPE infrastruktúra komponenseket - úgy mint: szervereket, storage megoldásokat, hálózati eszközöket - ügyfelei részére.

Alkalmazásfejlesztési partnerek


FutureEnergy_logo

Future Energy Kft.

Az R&R Software és a Future Energy Kft. közösen fejlesztette ki a közepes- és nagyvállalatok, valamint állami szervezetek energiahatékonyságának növelését célzó, cloud alapú energiamenedzsment rendszert, a SMART ENERGY VISION-t. A Future Energy Kft. gondoskodott az adatgyűjtő eszközök kifejlesztéséről, az R&R Software pedig az adatokat megtisztító, konszolidáló, és adattárházba rendező informatikai megoldásról.
Vector_logo

Vector GmbH

Az R&R Software az osztrák Vector GmbH magyarországi partnere, a CDP termék képviselője. A két cég együttműködésének eredményeképpen született meg a gépjármű-kereskedelemmel és szervizeléssel foglalkozó cégek számára kifejlesztett, integrált cDMS csomag (Car Dealer Management System). Az IBM platformon alapuló CDP, és az üzletágspecifikus VERK/400 modulokból kifejlesztett, integrált cDMS megoldás kiterjedt funkcionalitással támogatja, és széles körben lefedi az autókereskedelmi hálózatok operatív működését és üzleti igényeit.

Szakmai szervezetek


ivsz_logo_4c_notagline_2

IVSZ

Az R&R Software vezető hazai üzleti alkalmazásfejlesztőként elhivatott a tudásalapú társadalom, és a magas hozzáadott értéket képző hazai gazdaság fejlesztésében: az IVSZ céljaival egyetértve, azokat aktívan támogatva 2010-ben csatlakozott a szervezethez. Az R&R Software 2012 óta a tagok azon szűk csoportjába tartozik, akik megkapták a Szövetség "Minősített Informatikai Vállalkozás" Védjegyét.
maviz-logo

Magyar Víziközmű Szövetség

Az R&R Software 2002 óta tagja a Magyar Víziközmű Szövetségnek. A MaVízzel való együttműködés nagyban elősegíti, hogy az R&R Software a víziközmű-szektor igényeit valóban kielégítő termékeket és szolgáltatásokat tudjon nyújtani.

mkvk_konyvvizsgalobarat

Magyar Könyvvizsgálói Kamara

A Magyar Könyvvizsgálói Kamara 2010 nyarán tette nyilvánossá azt a felhívást honlapján, amely egységes tartalmi és formai követelményeket határoz meg az ügyviteli és vállalatirányítási rendszerekből exportálható főkönyvi tételsorokkal kapcsolatban. Az MKVK szakmai vizsgálata során a VERK/400 "XML export" funkciója a kritériumoknak megfelelt, így a szoftver megkapta a Kamara „Könyvvizsgálóbarát Szoftver” tanúsítványát.
nkfih_logo

Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal

Az R&R Software a NKFIH informatikai K+F partnere, a Hivatal on-line innovációs adatbázisában (Kaleidoszkóp) is megtalálható.

Sopron_regio_it_klaszter_logo

Sopron Régió Informatikai Klaszter

Az R&R Software a Sopron Holding Zrt. informatikai szállítójaként fontosnak érezte, hogy szerepet vállaljon a régió informatikai fejlesztésében: ezért csatlakozott a klaszterhez 2008-ban.
promotel-logo

Promotel (TETRA Forum Hungary)

A Promotel Egyesület a "TETRA and Critical Communications Association" szervezet munkájának magyarországi támogatására létrejött szakmai érdekvédelmi és érdekképviseleti társadalmi szervezet. Céljai között szerepel a TETRA technológia terjesztése, a professzionális mobiltávközlés – ezen belül kiemelten a TETRA technológia – terjesztésének elősegítése, a hazai Critical Communications (Veszélyhelyzeti Távközlés) rendszerek fejlődésének támogatása is.

Az R&R Software 2004-ben csatlakozott az Egyesülethez. Aktív résztvevőként az infokommunikációs szolgáltatók részére kínált FusionR BSS vállalatirányítási és működésstámogatási rendszer "TETRA-specifikus" kiadását is elkészítette.

infopolus_logo

Szoftveripari Innovációs Pólus Klaszter

Működése során az R&R Software kiemelt figyelmet fordít a K+F tevékenységre: így csatlakozott a Szoftveripari Innovációs Pólus Klaszterhez, ahol különböző iparágban dolgozó, nagy kompetenciával rendelkező vállalatokkal és egyetemi kutatópartnerekkel közösen fejlesztenek technológiájukban és módszereikben új informatikai megoldásokat.
MIK_logo

Mobil Innovációs Központ

Az R&R Software a MIK-kel való együttműködés révén törekszik arra, hogy a mobil- és egyéb telekommunikációs szolgáltatói piac termékeiről, szolgáltatásairól, üzleti és elszámolási igényeiről közvetlen információkkal rendelkezzen.


Egyetemi együttműködések


obudai_egyetem_logo

Óbudai Egyetem

Az R&R Software az Óbudai Egyetemmel kooperációs képzést folytat, amelynek keretében a hallgatók az utolsó évüket szakmai gyakorlaton tölthetik - jegyeiket pedig az ott nyújtott teljesítményük alapján kapják.
bme_logo

Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem

Az R&R Software folyamatosan toboroz a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetemről - minden évben számos végzős hallgató kezdheti meg így stabil karrierjét rögtön a diploma megszerzése után.

szte_logo

Szegedi Tudományegyetem

Az R&R Software a Szegedi Tudományegyetem kimagasló szoftvertechnológiai kutatási kompetenciáját felismerve kezdett közös kutatás-fejlesztésbe az intézménnyel. A kutatás már eddig is számos szoftvertechnológiai áttörést hozott - például az automatizált forráskódelemző és -minősítő rendszert, vagy épp az RPG és Java forráskódú alkalmazások fenntarthatóságát növelő architektúra karbantartó rendszert.