Új felhasználói felület az Oracle Hyperion Planningben
2015-10-30
Környezettudatos és fenntartható működés az R&R Software-nél
2015-11-17

Vállalatirányítás márkakereskedőknek Renault ajánlással

A Renault Hungária megújította az R&R Software cDMS márkakereskedői megoldásának alapjául szolgáló CDP alkalmazás hazai minősítését.

 

Az R&R Software több mint tíz éve kínál integrált vállalatirányítási és ügyfélkapcsolati rendszereket Renault és Dacia gépjármű márkakereskedők és szervizpontok részére. Erre az időre tehető a Renault és a Dacia hazai importőrével, Renault Hungáriával való együttműködés kezdete, amelynek keretében számos projekt és fejlesztés valósult meg sikeresen: például az egységes garanciális igényeket dokumentáló- és elszámoló rendszer bevezetése, illetve a korszerű készletgazdálkodási módszerek meghonosítása.

Az R&R Software cDMS gépjármű-márkakereskedői megoldásának alapját képező Vector CDP (Car Dealer Package) több nemzetközi és hazai tanúsítási eljáráson felelt már meg a Renault által támasztott szigorú követelményeknek.

A jelenlegi, kibővített funkciókat értékelő minősítési eljárás 2013 első felében kezdődött azzal a stratégiai céllal, hogy a márkakereskedői informatikai rendszerek működését az eddigieknél szorosabbra fűzze a gyári Renault és Dacia alkalmazásokkal; ezzel eredményesebbé téve a gépjárművek életciklus-követését.

Az először 2014-ben kiadott minősítési tanúsítvány érvényességét Renault Hungária idén is meghosszabbította. A tanúsítvány igazolja, hogy a cDMS megoldás részét képező Vector CDP, és a VERK/400 pénzügyi rendszer 2016-ban is megfelel a Renault legújabb integrációs, funkcionális és módszertani követelményeinek.

renault_rr_2015

A képen balról jobbra: Jiri Wotke, a Renault IS/IT csoport keleti régiójának igazgatóhelyettese, Gerald Sebor, a Vector GmbH „Key Business” menedzsere, Bognár András, az R&R Software DMS üzletágvezetője, Maróthy Miklós, a Renault Hungária Kft. ügyvezető igazgatója, Rozenberszki Zsolt, az R&R Software értékesítési igazgatója, és Szalai Attila, a Renault Hungária IT/IS projektvezetője.