Hamarosan rajtol az R&R Software – Hosszútávon
2016-03-09
Karrierlehetőségek az R&R Software-nél
2016-04-01

Számítógép-adomány Böjte Csaba rászorultjai részére

Az R&R Software Zrt. használt számítógépeket adományozott az Európa-szerte elismert gyermekmentő szervezet részére.

alapitvany1

Böjte Csaba ferences rendi szerzetes tevékenységét számos díjjal jutalmazták már: 2010-ben a Magyar Köztársasági Érdemrend Középkeresztjét, egy évvel később pedig az Európai Parlament Európai Polgár Díját is megkapta. Az általa alapított Dévai Szent Ferenc Alapítvány közel 80 – elsősorban erdélyi – településen üzemeltet bentlakásos otthonokat, napközi otthonokat, iskolaházakat, ahol rászoruló, szociálisan árva, és árva gyermekek részére biztosítanak élelmet, ruhát, lakhatást, valamint oktatást.

oklevel

Az R&R Software öt darab jó állapotú, oktatási célokra felhasználható számítógépet adományozott az Alapítvány részére. Az adományok márciusban célba értek, és jelenleg a számukra helyt adó épület felújítását várják, ahol előreláthatóan szeptemberben kezdődik meg a használatuk.

alapitvany2

Az adományok összegyűjtését és célba juttatását a Vanessia Kft. munkatársai szervezték és tették lehetővé, munkájukat ezúton is köszönjük!

 

Az R&R Software – társadalmi felelősségvállalás programjának keretében – 2012 óta támogatja a hazai művészeti tehetségek képzését a György Ádám Kastélyakadémián létrehozott Ösztöndíjjal, rendszeresen tesz a környezetvédelemért, valamint 2014-ben csatlakozott az IVSZ „Fogadj Örökbe egy Iskolát” programjához is.