Számítógép-adomány Böjte Csaba rászorultjai részére
2016-03-30
R&R Software – Hosszútávon a Spuri Balaton Szupermaratonon
2016-04-01

Karrierlehetőségek az R&R Software-nél

A hazai szoftvervállalat tapasztalt és pályakezdő munkavállalók részére egyaránt kínál pozíciókat.

 

Az R&R Software sikeres piaci- és termékstratégiája folyamatos növekedési pályára állította a céget – a bővülő ügyfélkor kiszolgálása pedig a jelenlegi, 160 főt meghaladó szakértői bázis mellett is új munkahelyeket teremt.

Az R&R Software kiemelt figyelmet fordít arra, hogy pályakezdő és gyakornoki pozíciót kereső fiataloknak is lehetőséget adjon a tapasztalatszerzésre. Az R&R Software a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetemmel, az Óbudai Egyetemmel, illetve a Szegedi Tudományegyetemmel is folytat együttműködést; a kooperációs képzési programok keretében évről évre számos fiatal tehetség kezdi meg karrierjét a vállalatnál.

A jelentkezők a közel 25 éve stabilan és nyereségesen működő hazai szoftverfejlesztőnél üzleti alkalmazásfejlesztési és -szállítási projektekben, a legmodernebb technológiák alkalmazásával, elismert szakértők mellett dolgozva szerezhetnek kimagasló értéket képviselő gyakorlati tudást.

Tapasztalt munkavállalók részére az R&R Software hosszú távú, stabil karrierlehetőséget kínál szervezett és barátságos környezetben, ahol a szakmai előrelépés lehetősége minden munkatárs részére adott. Az R&R Software vezetősége a legnagyobb értéknek a hazai szakértők tapasztalatát és tudását tekinti – céljuk a vállalat alapítása óta az, hogy olyan munkahelyet biztosítsanak részükre, ahol a nemzetközi szállítók megoldásaival versenyképes termékek készülnek.

bme

Az R&R Software idén a Budapesti Műszaki egyetem, az Óbudai Egyetem, a Szegedi Tudományegyetem állásbörzéjén is részt vett kiállítóként, április 20-án pedig a Debreceni Egyetemen is jelen lesz: a standokon gyakornok, junior és tapasztalt munkatársak jelentkezését is várják a munkatársak. A pozíciókra fizetési igény, motivációs levél és önéletrajz mellékelésével, e-mailben is lehet jelentkezni a hr < @ > rrsoftware . hu címen: