Karrierlehetőségek az R&R Software-nél
2016-04-01
Csökkenthető Microsoft SQL üzemeltetési költségek
2016-04-01

R&R Software – Hosszútávon a Spuri Balaton Szupermaratonon

Az R&R Software futócsapata idén a Balatont kerülte meg a 4 napos, embert próbáló szupermaratonon.

 

A 9. Spuri Balaton Szupermaratont idén március 17-től 20-ig rendezték meg, több mint 2000 jelentkezővel. A 195,4 kilométeres távon alapvetően derűs, kellemes – bár időnként kicsit szeles – időjárásban futhattak a versenyzők.

Az R&R Software – Hosszútávon 4+1 fős csapata a teljes hosszúságú Szupermaratonon vett részt. A csapatkapitány, Farkas László egyéniben teljesítette a távot, a 4 fős váltócsapat tagjai pedig Csábi Attila, Józsa Miklós, Pluhár Péter és Rozenberszki Zsolt voltak.

szupermaraton

Az R&R Software – Hosszútávon csapat a 2016-os Balaton Szupermaratonon. Balról jobbra haladva: Csábi Attila, Pluhár Péter, Farkas László, Rozenberszki Zsolt, Józsa Miklós.

Farkas László, az R&R Software munkatársa, és az R&R Software – Hosszútávon csapat kapitánya a Spuri Balaton Szupermaraton kiadványában a Hősök Falára is felkerült, mint a versenyt a nyomtatás idejében már nyolc alkalommal teljesítő induló – azóta a kilencedik alkalom is teljesült:

bszm_fuzet_2016

 A programfüzet megnyitásához kattintson a képre

 Az R&R Software – Hosszútávon csapat végig a középmezőnyben versenyzett, és végül sikerrel teljesítette a távot: a kiemelkedő teljesítményhez ezúton is köszönjük a drukkolók segítségét! A részletes időeredmények és helyezések a Futanet.hu keresőjén keresztül érhetők el. Az eseményen készült fotók a publikus Facebook albumban tekinthetők meg.

A versenyről összefoglaló videó is készült, amelyben 2 perc 55 másodperctől Csábi Attila, Józsa Miklós és Pluhár Péter közös befutója is látható a verseny legutolsó szakaszán!

Az R&R Software kiemelten támogatja kollegái sporttevékenységét: évente szervez ingyenes sportnapot munkatársai és családtagjaik részére, aktív résztvevője a BAM (Bringázz A Munkába) kampánynak, valamint heti rendszerességgel szervez cégen belüli focimeccseket.