verk400 grafikus felulet
Vállalatirányítási funkciók kiterjesztése mobil platformokra
2016-02-28
Számítógép-adomány Böjte Csaba rászorultjai részére
2016-03-30

Hamarosan rajtol az R&R Software – Hosszútávon

Az R&R Software futócsapata idén a Balatont kerüli meg a 4 napos, embert próbáló szupermaratonon.

 

A 9. Spuri Balaton Szupermaratont idén március 17-től 20-ig rendezik meg, a szervezők összesen legalább 2000 jelentkezőt várnak. A 195,4 kilométeres távot biztosított körülmények közé, végig kijelölt kerékpár- vagy kerékpárbarát utakra jelölték ki a szervezők. Időjárás tekintetében futáshoz ideális, 5 és 15 fok közötti hőmérsekletre lehet számítani.

Az R&R Software – Hosszútávon 4+1 fős csapata a teljes hosszúságú Szupermaratonon vesz részt. A csapatkapitány, Farkas László egyéniben teljesíti a távot, a 4 fős váltócsapat tagjai pedig Csábi Attila, Józsa Miklós, Pluhár Péter és Rozenberszki Zsolt lesznek.

Farkas László, az R&R Software munkatársa, és az R&R Software – Hosszútávon csapat kapitánya a Spuri Balaton Szupermaraton kiadványában a Hősök Falára is felkerült, mint a versenyt már nyolc alkalommal teljesítő induló:

bszm_fuzet_2016

 A programfüzet megnyitásához kattintson a képre

 

Farkas László – Neki nyolc

Műszaki emberként Farkas László mindig mér és számol. Ennek ellenére sosem csinált tragédiát abból, ha egy-egy Spuri Balaton Szupermaratonja elmaradt a pályacsúcsától. Számára ebben a tekintetben az a legfontosabb, hogy nyolc alkalomból nyolcszor sikerült tavasszal körbefutnia a Balatont.

„Eredetileg egy jó bulinak indult, ugyanakkor az is fontos szempont, hogy egy rendkívül jó mércéje az alapozásnak ez az idénynyitó. Ha az ember becsülettel elvégzi a munkát ősszel és télen, akkor itt le lehet aratni a gyümölcseit. Én pedig szeretem minden évben tudni, hogy nem vettem félvállról az első hónapokat. Rengeteg emlék fűz ehhez az eseményhez, és mindegyiken voltak kritikus pillanatok is. A legnehezebb a 2011-es futam volt, amikor a második napon kiszáradtam, de még akkor sem merült fel bennem a feladás gondolata. A 2015-ös eredményem ugyan jobb lett, mint az előző, de még ez is messze elmaradt a legjobb időmtől. Nem vagyok elkeseredett, tisztában vagyok vele, a sikerhez még többet kell edzeni. Ebből a megmérettetésből annyit hoztam ki, amennyit beletettem. A szurkolás viszont idén is felejthetetlen volt! Kicsit szégyellem is magam, mikor olyanok szólítanak a nevemen, akiket nem ismerek. De ezért szép dolog a futás: olyan közösséget teremt, ahol nem is kell feltétlenül jóban lenni ahhoz, hogy bíztasd a másikat. Nem kérdés a folytatás: idén ugyanitt!”

Forrás: 9. Spuri Balaton Szupermaraton programfüzet

 

Az R&R Software kiemelten támogatja kollegái sporttevékenységet: évente szervez ingyenes sportnapot munkatársai és családtagjaik részére, aktív résztvevője a BAM (Bringázz A Munkába) kampánynak, valamint heti rendszerességgel szervez cégen belüli focimeccseket.