Számlák, nyugták adóigazgatási azonosítása, elektronikusan megőrzött számlák adóhatósági ellenőrzése
2016-02-01
Hamarosan rajtol az R&R Software – Hosszútávon
2016-03-09

Vállalatirányítási funkciók kiterjesztése mobil platformokra

verk400 grafikus felulet

Az R&R Software VERK/400 vállalatirányítási rendszerének egyes funkciói már natív tabletes és okostelefonos alkalmazáson is elérhetők.

 

Az R&R Software saját tulajdonú és forráskódú, 1993 óta folyamatosan fejlesztett VERK/400 integrált vállalatirányítási rendszere meghatározó részesedést ért el kereskedelmi-, termelő-, illetve pénzügyi szolgáltató vállalatok körében itthon, sikeresen lépett piacra a közép-európai régió országaiban is. Rugalmassága révén jórészt beállítással és paraméterezéssel képes kiszolgálni a vállalati értéktöbbletet jelentő munkafolyamatokat – az egyedi igények és a jogszabályok követése pedig saját fejlesztői és tanácsadói csapattal biztosított. A VERK/400 a teljes vállalati működést támogató megoldást kínál nagykereskedő és gyártó szervezetek számára; megbízhatóságára való tekintettel pedig pénzügyi szolgáltatók pénzügyi és számviteli, kontrolling tevékenységét is képes kiszolgálni.

Az R&R Software – folyamatosan törekedve az általa szállított megoldások technológiai előnyének fenntartására – százmilliós nagyságrendű fejlesztés eredményeként újította meg a VERK/400 vállalatirányítási rendszert az elmúlt évek során.

A legújabb technológiára fejlesztés azóta is folyamatos – ennek eredményeként állt elő a VERK/400 Android eszközökön üzemelő kliensalkalmazása, amely felhasználási célnak megfelelően optimalizált, grafikus felületeken képes támogatni a munkavégzést – például, de nem kizárólagosan az alábbi esetekben:

– Vezetői és döntéstámogató információs felületek, riportok, jelentések közvetlen elérése a tablet vagy okostelefon eszközön.
– Raktári logisztika (leltár, kiszedés-kommissió, betárolás) támogatása tablet vagy okostelefon eszközökkel, akár azokhoz csatolt vonalkód-olvasó segítségével.
– Kiskereskedelmi, C+C értékesítési folyamatainak támogatása, bizonylatolása asztali számítógép helyett tablettel.
Értékesítési logisztika helyszíni támogatása.

trs

A keretrendszerben megvalósított VERK TRS modul a terepen folyó értékesítési logisztikát támogatja Android okostelefonok segítségével.

A VERK/400 Android eszközökön hozzáférhető kliensalkalmazása kiegészítésként, egyedi bevezetési projekt keretein belül érhető el meglévő és új VERK/400 ügyfeleink részére.