Oracle In-Memory technológia
2014-09-26
Fenntarthatóság fejlesztése RPG forráskódú AS/400 platformokon
2014-10-21

Megújul a VERK/400 vállalatirányítási rendszer

verk400 grafikus felulet

Százmilliós nagyságrendű beruházás eredményeként fejlődik tovább az R&R Software saját fejlesztésű vállalatirányítási rendszere.

Az R&R Software saját tulajdonú és forráskódú, 1993 óta folyamatosan fejlesztett VERK/400 integrált vállalatirányítási rendszere meghatározó részesedést ért el kereskedelmi-, termelő-, illetve pénzügyi szolgáltató vállalatok körében itthon, sikeresen lépett piacra a közép-európai régió országaiban is. Rugalmassága révén jórészt beállítással és paraméterezéssel képes kiszolgálni a vállalati értéktöbbletet jelentő munkafolyamatokat – az egyedi igények és a jogszabályok követése pedig saját fejlesztői és tanácsadói csapattal biztosított. A VERK/400 a teljes vállalati működést támogató megoldást kínál nagykereskedő és gyártó szervezetek számára; megbízhatóságára való tekintettel pedig pénzügyi szolgáltatók pénzügyi és számviteli, kontrolling tevékenységét is képes kiszolgálni.

Az R&R Software – folyamatosan törekedve az általa szállított megoldások technológiai előnyének fenntartására – százmilliós nagyságrendű, a VERK/400 modernizálását célzó beruházást indított 2013-ban. A fejlesztés a Cloud szolgáltatási modell irányába történő paradigmaváltás mellett a webes, grafikus felületek által nyújtott nagyobb felhasználói élmény és hatékonyság elérését célozta. Az elkészült új verzió továbbra is az IBM Power System i kimagasló megbízhatóságú és stabilitású alapjaira építve, de immáron a fenti előnyökkel kínálja az elmúlt 23 év iparág-specifikus „best practice” megoldásait és konszolidált tapasztalatát.

verk_gui

A folyamatos fejlesztések keretein belül az R&R Software számos más, termékeinek és szolgáltatásainak minőségét javító beruházást is végrehajtott, amelyekből a VERK/400 új verziója is profitált: a Szegedi Tudományegyetem által kifejlesztett, majd az R&R Software által validált automatizált kódminősítő eszköz segítségével a VERK/400 a szoftvererózió káros hatásai alól is mentesül.

A megújult VERK/400 integrált vállalatirányítási rendszer bemutatkozó honlapja itt érhető el.
Az R&R Software meglévő ügyfelei számára elérhetővé kívánja tenni a VERK/400 új verzióját, ezzel járulva hozzá a fejlődésükhöz, hatékony informatikai támogatásukhoz.
A VERK/400 új verziója a SaaS Cloud lehetőségek bővítése révén a holding struktúrájú vállalatcsoportok, illetve gyártó-nagykereskedő-kiskereskedő ellátási láncok támogatására is újszerű integrációt, megoldást kínál.