Vállalatirányítás márkakereskedőknek Renault ajánlással
2017-04-24
IFRS-nek megfelelő vállalatirányítás a Garantiqa Zrt-nél – lezárult az új VERK komponens fejlesztése
2017-07-10

Informatikai nap Szegeden

A Szegedi Tudományegyetem Informatikai Intézete a nagy sikerű első alkalom után árprilisban szervezte második Szakmai napját.

 

A rendezvényt 2017. április 25-én, a Szent-Györgyi Albert Agórán tartották meg. A fő esemény számos, neves hazai informatikai cég bemutatkozó előadása volt: a meghívott előadók között az R&R Software is szerepelt. Az R&R Software munkatársai a prezentációban röviden ismertették a vállalatot és tevékenységét, valamint a tippeket adtak arra vonatkozóan, hogy a hallgatók mire figyeljenek oda egy állásinterjú során.

A szervezők szabadon látogatható kerekasztal-beszélgetéseket is rendeztek, amelyen az R&R Software munkatársai is képviselték a vállalatot.

szte_logo

Az eseményről a Szeged TV készített rövid beszámolót, amely ide kattintva megtekinthető.

Az R&R Software – társadalmi felelősségvállalás programjának keretében – kiemelt fontossággal kezeli az oktatásban való segítségnyújtást. 2014-ben csatlakozott az IVSZ “Fogadj Örökbe egy Iskolát” programjához, amelynek keretében 140 diák részére tartott informatikaórát. 2016 elején használt számítógépek adományozásával segítette Böjte Csaba Dévai Szent Ferenc Alapítványát.