Az R&R Software nyerte az Oracle Innovációs díjat
2017-04-04
Informatikai nap Szegeden
2017-05-02

Vállalatirányítás márkakereskedőknek Renault ajánlással

A Renault Hungária megújította az R&R Software által forgalmazott CDP márkakereskedői alkalmazás hazai minősítését.

 

Az R&R Software tizenöt éve kínál integrált vállalatirányítási és ügyfélkapcsolati rendszereket Renault és Dacia gépjármű márkakereskedők és szervizpontok részére. Erre az időre tehető a Renault és a Dacia hazai importőrével – a Renault Hungáriával – való együttműködés kezdete, amelynek keretében számos projekt és fejlesztés valósult meg sikeresen: például az egységes garanciális igényeket dokumentáló- és elszámoló rendszer bevezetése, illetve a vezető készletgazdálkodási módszerek meghonosítása.

A legújabb fejlesztések egyike az egységes ajánlatadó modul kialakítása az R&R Software saját fejlesztésű, iparág-specifikus CRM-SFA rendszerében. A cSFA a gyártói csatolófelületekkel integrálva, a központi módszertan alapján segíti az értékesítés során az ajánlat és adásvételi szerződés elkészítését.

Az R&R Software cDMS gépjármű-márkakereskedői megoldásának alapját képező Vector CDP (Car Dealer Package) több nemzetközi és hazai tanúsítási eljáráson felelt már meg a Renault által támasztott szigorú követelményeknek.

A jelenlegi, kibővített funkciókat értékelő minősítési eljárás 2016-ban indult azzal a stratégiai céllal, hogy a márkakereskedői rendszerek működését az eddigieknél szorosabbra fűzze a gyári Renault és Dacia alkalmazásokkal, ezzel eredményesebbé téve a gépjárművek életciklus-követését.

Az új minősítés alapján a CDP, a VERK/400 és az e termékekhez szervesen kapcsolódó cSFA komponensek a 2017-2018 időszakban is megfelelnek a Renault legújabb integrációs, funkcionális és módszertani követelményeknek.

DMS_Certif_receive_2017

A képen balról jobbra Wachlter Tamás a Renault Hungária Kft. ügyvezető igazgatója és Bognár András az R&R Software DMS üzletágvezetője látható a minősítés átadása közben.