Ügyfél-elégedettség 2016
2017-03-27
Vállalatirányítás márkakereskedőknek Renault ajánlással
2017-04-24

Az R&R Software nyerte az Oracle Innovációs díjat

 

 

A hazai szoftverház a Cloud szolgáltatásokkal megvalósított termékfejlesztésekért kapott elismerést.

 

Az Oracle és az R&R Software üzleti kapcsolata a kilencvenes évek végéig nyúlik vissza: az R&R Software szolgáltatás- és termékkompetenciája már ekkor is kiterjedt az Oracle hardver- és szoftvereszközeire.

Az R&R Software a Brio Technologies, majd felvásárlás után a Hyperion Solutions által kifejlesztett üzleti intelligencia és vállalati teljesítménymenedzsment technológiák kizárólagos hazai forgalmazója volt, valamint Sun Microsystems szervereket kínált és szállított partnerei részére. Az üzleti kapcsolat a Hyperion és a Sun Oracle általi felvásárlásával lett igazán szoros – az adattárházak, üzleti intelligencia és vállalati teljesítménymenedzsment megoldásokkal kapcsolatos tudásával és tapasztalatával az R&R Software az Oracle kiemelt hazai kompetenciaközpontjává vált: oktatói az Oracle University-n keresztül a világ számos kontinensén tartottak on-line kurzusokat. Az R&R Software szakértői kompetenciát épített fel az Oracle Database technológiával kapcsolatos szolgáltatások nyújtására is, valamint alkalmassá tette továbbá saját fejlesztésű üzleti alkalmazásait az Oracle Database adatbáziskezelő képességeinek kiaknázására.

Vállalati teljesítménymenedzsment-eszközök szállítása területén nyújtott teljesítményért 2009-ben az Oracle az „Év leginnovatívabb partnere”, 2010-ben pedig az „Év középvállalati technológiai partnere” díjjal értékelte az R&R Software-t.

A 2017-es év – a digitalizáció korszakának jegyében –  a Cloud széles körű térnyeréséről szól. Az R&R Software termékeibe integrálva innovatívan alkalmazza az Oracle Cloud szolgáltatásait – KKV és nagyvállalati ügyfelei részére egyaránt kínál alacsony kezdeti beruházású, egyszerűen tervezhető fenntartási költségű felhőszolgáltatásokat. Törekvéseit és elért eredményeit az Oracle idén az „Innovációs díjjal” jutalmazta.

dijatadas

Balról jobbra: Reményi Csaba, az Oracle Hungary ügyvezető igazgatója, és Rozenberszki Zsolt, az R&R Software értékesítési igazgatója a HOUG 2017 konferencia keretein belül szervezett díjátadón

Az R&R Software termékfejlesztési stratégiájában a Cloud portfólió további bővítése mellett kiemelt szerepet kap a digitalizáció:  IoT, Ipar 4.0 és Big Data technológiákkal egészül ki a portfólió.