Pénzügyi beszámolók készítése Oracle BI alapokon az R&R Software segítségével
2009-06-15
Sikeres ISO 9001:2000 audit
2009-11-19

Az R&R Software az „Oracle leginnovatívabb partnere” díj kitüntetettje

Az Oracle Hungary díjazta legjobban teljesítő hazai partnereit, melyek az év során legjobban teljesítettek, ismereteikkel és munkájukkal leginkább hozzájárultak a közös sikerekhez. Az R&R Software nyerte el az „Oracle leginnovatívabb partnere” díjat.

Hauk Péter, az Oracle Hungary partnerkapcsolati igazgatója kiemelte: „Az Oracle növekedése és sikere nagymértékben a partnerekre épülő üzleti modellnek, az értékesítési partnerek megfelelő kiválasztásának és felkészítésének köszönhető, mivel a cég forgalmának több mint fele partnerein keresztül folyik be. A felvásárlásoknak köszönhetően az elmúlt években jelentősen kibővült az Oracle termékportfóliója, és az új termékek piacra vitelében nagy szerep hárul a hazai partnerekre. A vállalat ezért fontosnak tartja, hogy a partnerdíjakkal minden évben az egész iparág előtt elismerje a kiemelkedő szakmai teljesítményeket”

Az R&R Software a leginnovatívabb partner díjat egy teljesen új üzleti szegmensben, az Oracle Enterprise Performance Management tervezési és elemzési megoldások szállítása területén nyújtott teljesítményéért kapta.

Az Oracle bejelentését a következő oldalon olvashatja: http://emeapressoffice.oracle.com/Content/Detail.asp?ReleaseID=3193&NewsAreaID=2