Szegedi Tudományegyetem
R&R Software az SZTE állásbörzén
2012-03-20
Minősített Informatikai Vállalkozás lett az R&R Software
2012-03-28

Három kontinensen oktat az R&R Software

Európai és amerikai után afrikai résztvevők is csatlakoztak a hallgatókhoz.

A napjainkban gyorsan fejlődő, bővülő iparágnak számító BI (Üzleti Intelligencia) és EPM (Vállalati Teljesítmény-menedzsment) megoldások rendkívül fontos szerepet játszanak a vállalatok működésében. Segítségükkel a teljes vállalati tevékenység tervezetté tehető, gyorsan és pontosan készíthetők olyan üzleti előrejelzések és riportok, melyekkel felügyelhető a tervek teljesítésének megvalósítása, illetve megalapozottabb döntések hozhatók.

A hazai piacon az R&R Software a BI és EPM megoldások implementálásának meghatározó szakértője. Saját fejlesztésű megoldásaival és Oracle, IBM, valamint Microsoft technológiákra épülő kompetenciájával, a legkülönbözőbb iparágakban szerzett tapasztalatával olyan vállalatok bizalmát nyerte el, mint a Bricostore, az ERSTE Bank, a SáGa Foods, a GIRO, a HEINEKEN Hungária, a Prímagáz, vagy épp a Környezetvédelmi és Vízügyi Minisztérium.

Az R&R Software megoldás szállítási, támogatási szolgáltatásai kiegészítéseként, tapasztalt oktatói gárdával, magas hallgatói elégedettséggel szolgálja ki az egyedi oktatási igényeket és az Oracle University tanfolyamokat. Az Oracle University keretein belül az oktatási tevékenységek mára kiegészültek a távoktatással is, melynek keretében a jelentkezők már három kontinensen – Európában, Amerikában és Afrikában – is részt vettek a Live Virtual Class technológián keresztül megvalósuló kurzuson.

100PercentLogoSm

Az R&R Software üzleti analitika szolgáltatásainak megismeréséhez látogasson el a Megoldások oldalra:

Megoldásaink - üzleti analitika