Három kontinensen oktat az R&R Software
2012-03-26
ford mustang
Készletgazdálkodási tréning a Ford-nál
2012-04-25

Minősített Informatikai Vállalkozás lett az R&R Software

Az Informatikai, Távközlési és Elektronikai Vállalatok Szövetségének (IVSZ) minősítését kapta meg a hazai szoftverház.

vedjegylogo

 

Az IVSZ az informatikai, távközlési és elektronikai cégek legnagyobb érdekvédelmi, érdekképviseleti szakmai szervezete. A szövetség fő célja, hogy elősegítse a hazai digitális ipar és információs társadalom fejlődését. Az IVSZ a tagvállalatok munkájának elismerésére és piaci súlyuk erősítésére létrehozta az IVSZ Védjegyet, ami a minőséget, a szakértelmet és a megbízhatóságot jelenti a megbízók, partnerek, a piac egésze számára.

vedjegy_oklevel

 

A Védjegy alapvető célja a pozitív piaci megkülönböztetés. Elnyerése szigorú szakmai és etikai normákra épül, továbbá fontos elvárás a hiteles, legalább 3 éves makulátlan szakmai múlt, és a szakma általi elismertség is. A Védjegy odaítéléséhez vevői és versenytársi szakmai ajánlások szükségesek, valamint kizáró feltételek is vannak.

A Védjegy értéket jól jelzi a díjazottak száma is, az IVSZ nagyvállalati tagozatában megalapítása óta összesen négy hazai cég érdemelte ki: a NEXON Kft., a KÜRT Zrt., a RacioNet Zrt. és az R&R Software Zrt. – számukra ezúton is gratulálunk!

„Nagyon büszkék vagyunk erre az elismerésre, hiszen ezzel mind a szakma, mind megrendelőink igazolják minőségre és megbízhatóságra vonatkozó célkitűzéseink teljesülését” – mondta el az Oklevél átvételekor Rozenberszki Zsolt, az R&R Software értékesítési igazgatója.

A 2011–ben fennállásának és tevékenységének huszadik évfordulóját ünneplő R&R Software széles termékportfóliójának és ügyfélkörének köszönhetően meghatározó pozíciót szerzett a hazai üzleti alkalmazás fejlesztők körében. A referencia bázisa bővelkedik a hosszú távú, eredményes üzleti kapcsolatokban – a minősítés megszerzéséhez az innen kapott, elismerő ajánlólevelek szükségeltettek. Ezúton is kifejezzük köszönetünket ügyfeleink támogatásáért.

Az R&R Software folyamatosan azon dolgozik, hogy ügyfelei igényeinek egyre szélesebb körben, minőség tekintetében új mércéket állítva tudjon megfelelni – ezzel továbbra is méltóvá válva a most megkapott IVSZ Védjegyre.