Minősített Informatikai Vállalkozás lett az R&R Software
2012-03-28
10 éve dolgozik együtt a Vector és az R&R Software
2012-04-27

Készletgazdálkodási tréning a Ford-nál

ford mustang

A Ford FKKE szervezésben az R&R Software tartott oktatást márkakereskedések számára.

A Ford FKKE 2 napos tréninget szervezett az EDM (European Direct Market) országokban lévő márkakereskedések készletgazdálkodással foglalkozó vezetőinek. Az első napon a sikeres készletgazdálkodás elméleti folyamatiról hallgathattak előadást a résztvevők. A második nap során a gyakorlat került előtérbe, az elhangzott anyag a Vector GmbH és az R&R Software gyári Ford minősítéssel is rendelkező, közös vállalatirányítási szoftverében került bemutatásra. A bemutatóban az R&R Software szakemberei és üzleti partnerei is részt vettek.

ford mustang

 

A 32 országban működő Ford FKKE tréningjén Szlovéniából, Máltából, Horvátországból, Bulgáriából, Szerbiából, Bosznia-Hercegovinából, Macedóniából, Ukrajnából, Egyiptomból, Tunéziából, Algériából és Kazahsztánból érkezett vezetők is részt vettek.

Az R&R Software cDMS szolgáltatásának alapjául szolgáló Vector CDP 2009 óta rendelkezik Ford minősítéssel, valamint számos magyarországi, ausztriai és németországi referenciával. A CDP folyamatos fejlesztésének köszönhetően a Ford innovatív informatikai fejlesztései a márkakereskedések számára is elérhetővé válnak. Győre Tamás FCSD Manager kiemelte, hogy a CDP kimagaslóan jól működő készletgazdálkodási funkciókkal rendelkezik, amelyek összhangban vannak a Ford elképzeléseivel – így hatékony eszköznek bizonyulhat a készletkezelési folyamatok optimalizálásában.