IT Business Topsztori: PaaS Cloud szolgáltatás az R&R Software-től
2012-02-20
Három kontinensen oktat az R&R Software
2012-03-26

R&R Software az SZTE állásbörzén

Szegedi Tudományegyetem

Szegedi Tudományegyetem

Találkozzon a cég szakértőivel a neves hazai szakmai rendezvényen!

A 2012-es év számos változást hoz az itthoni felsőoktatási rendszerben, amelynek része a mérnöki, informatikusi képzési keretszámok jelentős emelése is. Az R&R Software örömmel fogadja e hírt, és ennek megfelelően még több erőforrást fordít a felsőoktatási intézményekkel való együttműködés megerősítésére.

E gondolatmenettel párhuzamosan az álláskeresők a Szegedi Tudományegyetem 2012 tavaszi állásbörzéjén is találkozhatnak a cég szakértőivel, akik elsősorban Java, Oracle, IBM Power i System (régebben OS/400) és BI szakterületekre specializálódott felsőévesek, pályakezdők és tapasztalt munkavállalók pályázatait keresik majd. Sikeres jelentkezők az újonnan induló, szegedi irodába is felvételt nyerhetnek.

Az R&R Software és az SZTE közös munkája már a közelmúltban is számos eredménnyel járt. A budapesti cég és a Szoftverfejlesztési Tanszék együttműködött a statikus forráskód-elemzésen alapuló szoftverminőség biztosítás kifejlesztésében, az R&R Software kutatás-fejlesztési projektjeiben, valamint innovatív Cloud és SaaS termékeinek fejlesztésében is. A közös munka során elért eredményekből az R&R Software ügyfelei – például az ERSTE Bank, az Invitel, vagy épp a HEINEKEN – is részesülnek.

Az R&R Software elérhetősége a rendezvény területén:

2012. március 21.

9:00-17:00

16-os stand, a kávézó mellett
További, részletes információért kérjük látogassa meg az esemény hivatalos weboldalát!