IFRS-nek megfelelő vállalatirányítás a Garantiqa Zrt-nél – lezárult az új VERK komponens fejlesztése
2017-07-10
A világ minden tájáról érkeztek tehetséges fiatalok a közkedvelt zongoraakadémiára
2017-07-20

Fókuszban a külpiacok

Az R&R Software tovább növeli exportpiacra lépési erőfeszítéseit.

 

Az R&R Software külföldi piacokra is koncentráló üzlet- és termékfejlesztési tevékenységének eredményeként 2016-2017-ben két kontinensre is sikeresen szállított le csúcstechnológiát alkalmazó, magas hozzáadott értékű CRM és vállalati mobilitás, valamint Big Data megoldásokat. A projektek során bebizonyosodott, hogy az R&R Software-nél felhalmozott hazai ICT kompetencia, módszertanok, valamint 25 éves tapasztalata és megbízható pénzügyi háttere a nemzetközi versenypiacon is megállják a helyüket.

Vilagterkep-v2

A sikerek kapcsán R&R Software vezetősége döntött arról, hogy az eddigieken felül további erőforrást csoportosít az exportfejlesztési tevékenységére, amelynek keretein belül idén a következő eseményeken is részt vett:

– Találkozó az Indiai nagykövetség főtitkárával Szegeden.

– InfoPólus: Fókuszban az üzlet. IKT cégek üzletfejlesztésének támogatása korszerű eszközökkel éretlen és érett piacokon mint pl.: Törökörszág és Hollandia.

– MNKH Masters of Business: üzleti találkozó 4 kontinens 47 országának külpiaci képviselőivel.

– MNKH Magyar-Vietnámi üzleti fórum.

– Találkozó a Vietnámi delegációval, valamint az ottani Infokommunikációs Minisztérium képviselőivel az MNKH szervezésében

– Éves Külgazdasági Értekezlet 2017: találkozási lehetőség 94 ország külgazdasági attaséjaival.

 

Az R&R Software aktív szereplője a magas hozzáadott értékű hazai ICT piacnak: folyamatosan továbbfejlesztett termékeivel és szolgáltatásaival egyaránt kívánja javítani a hazai KKV és nagyvállalati szektor versenyképességét, valamint a hazai ICT szektor export mutatóit.

Az R&R Software a 2016-os üzleti évben export értékesítését 90%-al növelte, amely 100%-ban hazai hozzáadott értékből származott: a 2017-es üzleti évben a vezetőség további exportbővülést tűzött ki stratégiai célként.