Ford SPRINT pilot projekt az R&R Software támogatásával
2016-04-21
Megjelent a Microsoft SQL Server 2016-os verziója
2016-05-15

Első Informatikai Szakmai nap Szegeden

A Szegedi Tudománegyetem Informatikai Intézete árprilisban szervezte első Szakmai napját.

 

A nagy érdeklődésre számot tartó rendezvényt 2016. április 12-én, a Szent-Györgyi Albert Agórában tartották meg. A fő esemény 30, neves hazai informatikai cég bemutatkozó előadása volt: a meghívott előadók között az R&R Software is szerepelt. Az R&R Software munkatársai a prezentációban röviden ismertették a vállalatot és tevékenységét, valamint a karrierlehetőségeket a szegedi és a budapesti irodákban. Az előadás videón megtekinthető ide kattintva.

A szervezők szabadon látogatható kerekasztal-beszélgetéseket is rendeztek a következő témákkal:

– Nők az Informatikában
– Duális képzés
– Információbiztonság
– Startup-ok az informatikában

A TTIK dékánja a Szakmai nap idején oktatási szünetet rendelt el az informatikus diákok részére, így a rendezvény hatalmas érdeklődésre tartott számot – a több száz fős hallgatóság teljesen megtöltötte a Szent-Györgyi Albert Agóra előadótermét.

elso_informatikai_szakmai_nap_2_550x777 (1)

Az R&R Software – társadalmi felelősségvállalás programjának keretében – kiemelt fontossággal kezeli az oktatásban való segítségnyújtást. 2014-ben csatlakozott az IVSZ “Fogadj Örökbe egy Iskolát” programjához, amelynek keretében 140 diák részére tartott informatikaórát. 2016 elején használt számítógépek adományozásával segítette Böjte Csaba Dévai Szent Ferenc Alapítványát.