Ügyfél-elégedettség 2015
2016-04-04
Első Informatikai Szakmai nap Szegeden
2016-05-01

Ford SPRINT pilot projekt az R&R Software támogatásával

Az R&R Software Zrt. és ügyfele, az FX Autóház Kft. – mint regionális több telephelyes Ford márkakereskedés – megkezdte a Ford SPRINT projekt hazai tesztelését.

 

A Ford SPRINT projekt célja, hogy a Ford márkakereskedések – az eddig meglévők mellett – újabb eszközöket kapjanak az optimális alkatrész-készlet kialakítására és fenntartására. A SPRINT – mint központi készletgazdálkodási eszköz – további elemzési és összehasonlítási funkciókat kínál majd a márkakereskedéseknek.

2000px-Ford_Motor_Company_Logo

Az R&R Software cDMS márkakereskedői csomagot használó ügyfelei részére már eddig is számos funkció is automatizmus adott volt: többek közt a Pareto-elv alapú alkatrész-kategorizálás, a fogyásalapú készletfeltöltő rendelési javaslatok generálása, valamint a szezonalitások kezelése. A projekt után ezek egészülnek ki a SPRINT központi készletgazdálkodás által biztosított funkciókkal: így szélesebb körű piaci adatok alapján csökkenthető az elfekvő és holtkészlet, valamint optimalizálható az alkatrész-rendelés folyamata, javítva az ügyfél-kiszolgálást, ezen keresztül pedig az elégedettséget.

Az R&R Software 15 évnyi, a gépjármű-márkakereskedői rendszerekkel kapcsolatos tapasztalatával segíti a SPRINT pilot projektet, hozzájárulva az interfész magyarországi minősítésének megszerzéséhez.

A gépjármű márkakereskedéseket, márkaszervizeket és importőröket kiszolgáló cDMS csomag tizenöt éve érhető el az R&R Software kínálatában. A csomagban foglalt, Európában piacvezető Vector CDP (Car Dealer Package) szoftvert számos más, az R&R Software által fejlesztett és forgalmazott komponens egészíti ki, amelyek széles funkciópalettájukkal támogatják a több márkás, több telephelyes, vagy akár a központi, regionális működést, és minősített adatkapcsolatot biztosítanak az autógyártói rendszerek felé. A cDMS csomag alacsony kezdeti beruházású Cloud szolgáltatásként is elérhető.

A folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően cDMS csomag az elmúlt két év során is számos hasznos újítással, kiegészítővel bővült:

– Aktív munkafelvétel jármű-márkakereskedőknek és szervizeknek.

– Bemutatkozott a megújult cSFA alkalmazás.