Tovább bővül az R&R Software felhő alapú üzleti analitika kínálata
2015-06-01
Karrierlehetőségek az R&R Software-nél
2015-06-29

Aktív munkafelvétel jármű-márkakereskedőknek és szervizeknek

 

Az R&R Software cDMS csomagja új, tableteket alkalmazó vevőszolgálati eszközzel segíti az értékesítést.

Az R&R Software cDMS csomagja számos hazai gépjármű-márkakereskedés és szervizpont igényeit szolgálja ki iparág-specifikus vállalatirányítási, pénzügyi, ügyfélkapcsolati és vállalati mobilitás komponenseivel.

A vevőszolgálati és szerviz-tanácsadói munkavégzés legújabb eszköze a kor vállalati mobilitás követelményeinek megfelelő, hatékonyságot és az ügyfélbarát kiszolgálást elősegítő, „aktív munkafelvételt” támogató, tablet eszközökön működő MRA (Mobile Reception Assistant) modul.

Az MRA segítségével:

– Közvetlenül az ügyfél járműve mellett hajtható végre a járműátvételi folyamat, amelyet márka-specifikus ellenőrzőlisták, valamint a vonatkozó akciók automatikus megjelenítése segít.

– A munkalapok az előjegyzésből adat-előtöltéssel is megnyithatók, kezelhetők a szervizlehetőségek.

– Az adategyeztetés és -szerkesztés is azonnal elvégezhető: a módosítások a vállalatirányítási és ügyfélkapcsolati rendszer törzseiben automatikusan szinkronizálódnak.

– A tablet beépített fényképezőgépével fotódokumentáció is készíthető a járműről, melyet a rendszer a munkalap mellett automatikusan eltárol.

– Lehetőség nyílik arra, hogy jövőbeli eseményeket, javaslatokat is rögzítsen a szerviztanácsadó, amelyekről a rendszer automatikusan emlékeztetőt küld.

– „Upselling” értékesítési stratégiák támogatása: vevők motiválása több, vagy nagyobb értékű termék- és szolgáltatáscsomag megvásárlására.

 

2015-ben már eddig is több hazai Renault márkakereskedés döntött az MRA bevezetése mellett:

  • Shick-R Kft.
  • Kristóf Autóház Kft.
  • Autó Baumgartner Kft.

A gépjármű márkakereskedéseket, márkaszervizeket és importőröket kiszolgáló cDMS csomag több mint tíz éve érhető el az R&R Software kínálatában. A csomagban foglalt, Európában piacvezető Vector CDP (Car Dealer Package) szoftvert számos más, az R&R Software által fejlesztett és forgalmazott komponens egészíti ki, amelyek széles funkciópalettájukkal támogatják a több márkás, több telephelyes, vagy akár a központi, regionális működést, és minősített adatkapcsolatot biztosítanak az autógyártói rendszerek felé.

A cDMS csomag alacsony kezdeti beruházású Cloud szolgáltatásként is elérhető.