Aktív munkafelvétel jármű-márkakereskedőknek és szervizeknek
2015-06-15
Az R&R Software 2014-es eredményei és jövőbeli tervei
2015-07-06

Karrierlehetőségek az R&R Software-nél

A hazai szoftvervállalat tapasztalt és pályakezdő munkavállalók részére egyaránt kínál karrierlehetőséget.

 

Az R&R Software sikeres piaci- és termékstratégiája folyamatos növekedési pályára állította a céget – a bővülő ügyfélkor kiszolgálása pedig a jelenlegi, 150 főt meghaladó szakértői bázis mellett is új munkahelyeket teremt.

Az R&R Software kiemelt figyelmet fordít arra, hogy a tapasztalt munkavállalók mellett pályakezdő, valamint gyakornoki pozíciót kereső fiataloknak is lehetőséget adjon a tapasztalatszerzésre. Az R&R Software a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetemmel, az Óbudai Egyetemmel, illetve a Szegedi Tudományegyetemmel (link az Egyetemi Partnerek aloldalra) is folytat együttműködést; a kooperációs képzési programok keretében évről évre számos fiatal tehetség kezdi meg karrierjét a vállalatnál. A jelentkezők a közel 25 éve stabilan és nyereségesen működő hazai szoftverfejlesztőnél üzleti alkalmazásfejlesztési és -szállítási projektekben, a legmodernebb technológiák alkalmazásával, elismert szakértők mellett dolgozva szerezhetnek kimagasló értéket képviselő gyakorlati tudást.

 

Pályakezdő és gyakornoki pozícióink:

Junior ERP tanácsadó (Business Analyst) – FusionR Utility

Junior ERP tanácsadó (Business Analyst) – VERK/400

IT Helpdesk gyakornok

Junior IBM Power System i, IBM i (AS/400) RPG fejlesztő – képzéssel, garantált munkalehetőséggel

Gyakornoki program

 

Tapasztalt munkavállalók részére az R&R Software hosszú távú, stabil karrierlehetőséget kínál szervezett és barátságos környezetben, ahol a szakmai előrelépés lehetősége minden munkatárs részére adott. Az R&R Software vezetősége a legnagyobb értéknek a hazai szakértők tapasztalatát és tudását tekinti – céljuk a vállalat alapítása óta az, hogy olyan munkahelyet biztosítsanak részükre, ahol a nemzetközi szállítók megoldásaival versenyképes termékek készülnek.

 

Tapasztalt munkavállalók részére kínált pozícióink:

Senior szoftverfejlesztő (JAVA / SQL)

Senior üzleti intelligencia (BI) szakértő