Az R&R Software Zrt. továbbra is „Minősített Informatikai Vállalkozás”
2014-08-08
Budapest Business Journal – R&R Software interjú
2014-09-09

A Renault Márkakereskedő értekezleten mutatkozott be a megújult cSFA alkalmazás

A rendezvényen résztvevők az R&R Software gépjármű márkakereskedőket és importőröket támogató megoldásait is megismerhették.

Az R&R Software cDMS csomagja számos hazai gépjármű márkakereskedés és szervizpont igényeit szolgálja ki iparág-specifikus vállalatirányítási, pénzügyi, ügyfélkapcsolati és vállalati mobilitáskomponenseivel.

renault_konvencio_2014

Bognár András, az R&R Software cDMS üzletágvezetője a cSFA ügyfélkapcsolati komponens új funkcióit mutatja be.

Az idén megújult, önálló rendszerként is elérhető cSFA ügyfélkapcsolati komponens számos új, hasznos funkcióval bővült, amelyeket Bognár András, az R&R Software DMS üzletágvezetője a Renault Márkakereskedő értekezleten mutatott be a résztvevőknek:

• Ajánlat- és szerződéskezelés a hatályos importőri árlisták alapján. Különböző verziók, motorizációk és rendelhető gyári opciók árlistáinak kezelése. Egységes, adott márka és/vagy kereskedés arculatához igazított ajánlati sablonok nyilvántartása és használata.

ajanlatadas

 

• Vevő életciklus-menedzsment: automatikusan vezeti és megjeleníthetővé teszi az ügyfelekhez kapcsolódó eseményeket, pl.: számlaállítás, ajánlatadás, szerződés, szervizlátogatás, reklamáció, tesztvezetés.

vevo_eletciklus_500

 

• Vevőérték automatikus meghatározása: naprakész tájékoztatást nyújt pl.: a „lemorzsolódó” ügyfelekről, vagy épp a „legjobb ügyfelekről” a vásárlási gyakoriság, összeg és időszerűség alapján.

RFM_500

 

A gépjármű márkakereskedéseket, márkaszervizeket és importőröket kiszolgáló cDMS csomag több mint tíz éve érhető el az R&R Software kínálatában. A csomagban foglalt, Európában piacvezető Vector CDP (Car Dealer Package) szoftvert számos más, az R&R Software által fejlesztett és forgalmazott komponens egészíti ki, amelyek széles funkciópalettájukkal támogatják a több márkás, több telephelyes, vagy akár a központi, regionális működést, és adatkapcsolatot biztosítanak az autógyártói rendszerek felé. A cDMS csomag alacsony kezdeti beruházású Cloud szolgáltatásként is elérhető.