Mihez kezdjen az M2M szolgáltató napi több százmillió tranzakcióval?
2014-07-23
A Renault Márkakereskedő értekezleten mutatkozott be a megújult cSFA alkalmazás
2014-08-08

Az R&R Software Zrt. továbbra is „Minősített Informatikai Vállalkozás”

A hazai szoftverházat újabb évre minősítette Informatikai, Távközlési és Elektronikai Vállalatok Szövetsége (IVSZ). 

Az IVSZ az informatikai, távközlési és elektronikai cégek legnagyobb érdekvédelmi, érdekképviseleti szakmai szervezete. A szövetség fő célja, hogy elősegítse a hazai digitális ipar és információs társadalom fejlődését. Az IVSZ a tagvállalatok munkájának elismerésére és piaci súlyuk erősítésére létrehozta az IVSZ Védjegyet, ami a minőséget, a szakértelmet és a megbízhatóságot jelenti a megbízók, partnerek, a piac egésze számára.

IVSZ_Vedjegy_2014_2015_out

A Védjegy alapvető célja a pozitív piaci megkülönböztetés. Elnyerése szigorú szakmai és etikai normákra épül, továbbá fontos elvárás a hiteles, legalább 3 éves makulátlan szakmai múlt, és a szakma általi elismertség is. A Védjegy odaítéléséhez vevői és versenytársi szakmai ajánlások szükségesek, valamint kizáró feltételek is vannak.

A Védjegy értéket jól jelzi a minősített szervezetek száma is. Az IVSZ nagyvállalati tagozatában jelenleg összesen öt hazai cég rendelkezik vele: az Answare Kft., az R&R Software Zrt., a RacioNet Zrt., az XAPT Kft., valamint a Zalaszám Informatika Kft. – számukra ezúton is gratulálunk!

„Nagyon büszkék vagyunk erre az elismerésre, hiszen ezzel mind a szakma, mind megrendelőink igazolják minőségre és megbízhatóságra vonatkozó célkitűzéseink teljesülését. Harmadik éve birtokoljuk az IVSZ „Minősített Informatikai Vállalkozás” Védjegy használati jogát, és továbbra is azon leszünk, hogy a minősítés elveihez méltóan, az ügyfeleink igényeinek egyre szélesebb körben, a minőség tekintetében új mércéket állítva tudjunk megfelelni” tette hozzá Rozenberszki Zsolt, az R&R Software értékesítési igazgatója.