A Maresi Foodbroker Kft. 2021. augusztusában rendelte meg a FusionR SFA operatív CRM megoldás bevezetését iOS platformon. A Maresi Foodbroker Kft. kimondottan olyan szoftverszállítót keresett, amely szükséges funkcionalitással bíró, már megvalósított iOS CRM SFA natív applikációval rendelkezik.

A Maresi Kft. a Maresi Austria GmbH egyik leányvállalataként, az osztrák VIVATIS Holding tagjaként stabil nemzetközi háttérrel rendelkező regionális disztribútor cég. A Maresi Foodbroker Kft. termékválasztéka saját termékekből – mint a névadó márkából, a Maresi kávétejből – valamint disztribútor márkákból, mint például az Iglo halrudakból és zöldségekből, Häagen-Dazs jégkrémekből, Bertolli olívaolajokból, Felix ketchup termékekből, Canderel édesítőszerből, Chef ecetekből, és további FMCG termékekből áll. A cég 30 éve van jelen a piacon, és az elmúlt években az árbevétele meghaladta a 6 milliárd forintot.

A FusionR CRM SFA mobil alkalmazás a Maresi Foodbroker Kft. igényei szerint olyan funkciókat lát el  iOS mobil eszközök segítségével, mint például vevő információk kezelése, képviselői túratervek készítése, útnyilvántartások rögzítése. A lehetőség biztosított az üzletlátogatások naplózására, időben és helyben egyaránt. Bolti felmérések készítésére és adatgyűjtésre is alkalmas a rendszer. A felhasználók láthatják a rendszerben az értékesítési vezetők által központilag meghatározott, szegmensre és időszakra célzott feladatokat, legyen szó rendszeres vagy eseti tevékenységekről. A FusionR CRM SFA támogatja a kérdőív-alapú egyedi felmérések készítését, rendelések felvételét és leadását. A mobil eszközökkel fotók is készíthetők, illetve megjeleníthetők a vevői előzmények és információk. Külső ERP rendszerekhez történő illesztési lehetőséggel a FusionR CRM SFA rendszerben felvett rendelések automatikusan és jogosultságkezelten feltöltésre kerülnek a külső ERP rendszer által igényelt struktúrában. A FusionR CRM SFA alkalmazás akkor is működik, ha éppen valamilyen okból nincs internetkapcsolat. Az offline munka során keletkezett adatokat az alkalmazás titkosított csatornán tudja szinkronizálni, amikor az internetkapcsolat ismét elérhető.