A KKV-k a digitális gazdaság növekedésének motorjai – R&R Software Zrt.
2018-04-06
A Renault Márkakereskedői informatikai fórumon az új cDMS fejlesztések
2018-04-25

HOUG előadás – Energiahatékonysági elemzések a felhőben

Idén 22. alkalommal rendezték meg a HOUG Konferenciát, amely a hazai informatikai piac meghatározó rendezvénye.

 

A magyarországi Oracle-felhasználók egyesülete a (HOUG) minden évben megrendezi a 3 napos, több mint 100 előadást tartalmazó konferenciát. A rendezvénynek idén az Azúr Hotel adott otthont Siófokon.

Az idei évben az R&R Software „Energiahatékonysági elemzések a felhőben” című és témájú előadással készült, amelyben bemutatta tapasztalatait, és a SMART ENERGY VISION energiamenedzsment-rendszert. Az R&R Software előadói ismertették az energiamenedzsment-rendszerek használatának előnyeit, továbbá az innovatív, beépített Oracle üzleti intelligencia technológia elemző funkcióit is. Az előadás anyaga megtekinthető, letölthető.

Balról jobbra: Reményi Csaba, az Oracle Hungary ügyvezető igazgatója, és Rozenberszki Zsolt, az R&R Software értékesítési igazgatója a HOUG 2017 konferencia keretein belül szervezett díjátadón

Az előadásokon kívül a látogatók részt vehettek az ún. Oracle University oktatásokon, ahol közvetlen tapasztalatot szerezhettek az Oracle új termékeiről, és megtekinthették a kiállítói standokat, ahol találkozhattak az Oracle és partnereinek megoldásaival és szakembereivel.
Az esemény számos lehetőséget biztosított kapcsolatépítésre és ismerkedésre a szakmai és társasági programokon.

A rendezvényről bővebb információ a következő linkre kattintva érhető el: http://konferenciak.advalorem.hu/houg-2018#fooldal