HOUG előadás – Energiahatékonysági elemzések a felhőben
2018-04-21
Átfogó, multiplatform megoldás az elektronikus számla-adatszolgáltatás teljesítésére
2018-05-15

A Renault Márkakereskedői informatikai fórumon az új cDMS fejlesztések

A rendezvényen részt vevők az R&R Software gépjármű-márkakereskedőket és importőröket támogató legújabb megoldásait is megismerhették

 

Az R&R Software 2001. óta szállít hazai gépjármű-márkakereskedések számára kifejlesztett megoldásokat. Az elmúlt időszakban számos rendezvényen, előadáson és szakmai fórumon mutatkoztak be ezen megoldások legújabb fejlesztései, amelyek továbbra is márkakereskedők és a gyártók elvárásainak megfelelően támogatják, irányítják és ellenőrzik az üzleti folyamatokat.

A legutóbbi bemutatót a Renault márkakereskedések szövetsége által rendezett informatikai rendezvényen tartották meg, ahová az R&R Software jelentős hazai DMS szállítóként kapott meghívást. Az értekezleten az R&R Software cDMS üzletágvezetője, Bognár András mutatta be a következő időszak kiemelt, informatikai fejlesztésekkel támogatható lehetőségeit a Vector CDP alapú cDMS márkakereskedői megoldás segítségével. A témák között szerepelt:

  • A GDPR szabályozásra való felkészülés.
  • A számlázóprogramokra vonatkozó új törvényi kötelezettség, a NAV on-line feltöltés-
  • A legújabb CDP verzió kiemelt képességei: a készletgazdálkodáshoz kapcsolódó, bevételezést támogató interfész, valamint a „biztosítós javításokhoz” kapcsolódó fejlesztések.

A képen balról jobbra látható Bognár András, az R&R Software DMS üzletágvezetője, Jiri Wotke, a PECO North IT igazgatóhelyettese, Andrzej Szcsepanski, a PECO North IT igazgatója, Szalai Attila, a Renault Hungária IT/IS projektvezetője és Gerald Sebor, a Vector GmbH „Key Business” menedzsere

 

A megbeszélésen részt vett a Renault regionális informatikai vezetése, köztük Andrzej Szczepanski úr, Jiri Wotke úr, Szalai Attila úr, a Vector GmbH képviseletében pedig Gerald Sebor úr, valamint számos Renault márkakereskedés képviselői is, figyelemmel kísérve az új fejlesztésekről szóló bemutatót.

A gépjármű márkakereskedéseket, márkaszervizeket és importőröket kiszolgáló cDMS csomag 2001. óta érhető el az R&R Software kínálatában. A csomagban foglalt, Európában piacvezető Vector CDP (Car Dealer Package) szoftvert számos más, az R&R Software által fejlesztett és forgalmazott komponens egészíti ki, amelyek széles funkciópalettájukkal támogatják a több márkás, több telephelyes, vagy akár a központi, regionális működést, és adatkapcsolatot biztosítanak az autógyártói rendszerek felé. A cDMS csomag alacsony kezdeti beruházású Cloud szolgáltatásként is elérhető.