Sikerrel zárult 2017-es ISO audit
2017-11-20
HOUG előadás – Energiahatékonysági elemzések a felhőben
2018-04-21

A KKV-k a digitális gazdaság növekedésének motorjai – R&R Software Zrt.

A Századvég Alapítvány Nemzeti Érdek 19. száma az „Erősödő gazdaság – Globális problémákra lokális megoldások” fejezetében mutatja be az R&R Software Zrt-t, a digitális gazdaság hazai KKV szereplőjeként.Digitális gazdaság, dolgok internete (Internet of Things), Big Data… a negyedik ipari forradalom különleges lehetőséget teremt a magyar gazdaság versenyképességének, hozzáadott értékének növelésére az infokommunikációs szektorban is. A szektor meghatározó szereplője a családi vállalkozásként induló, mára 180 főt foglalkoztató, nemzetközi piacokon is sikeres R&R Software Zrt.

 

A cikk bemutatja az R&R Software Zrt. történetét, céljait, piaci stratégiáját, mely lehetővé tette, hogy hazai szereplőként korszerű digitális megoldásokkal és szolgáltatásokkal vegye fel a versenyt a globális informatikai fejlesztőkkel és szoftver gyártókkal.

A kiadvány teljes terjedelmében elérhető a Századvég Alapítvány weboldalán ( https://szazadveg.hu/hu/hirek/megjelent-a-nemzeti-erdek-19-szama ) illetve az alábbi címen: https://issuu.com/szazadveg/docs/ne_19