Kastélyakadémia 2015
2015-08-04
Vállalati jelentések a felhőben
2015-08-31

Aktív értékesítés a VERK/400 vállalatirányítási rendszerben

Az R&R Software VERK/400 vállalatirányítási rendszere aktív értékesítést, telesales-t támogató integrált komponenssel egészült ki.

Az értékesítés hatékonyságának növelése minden vállalat működésében kulcskérdés. A VERK/400 új komponense az aktív, telefonos értékesítési csatorna ellenőrzését, támogatását és irányítását biztosítja – igénybe véve a rendszerben tárolt értékesítési, valamint pénzügyi törzsadatokat és funkciókat. Segítségével:

– Növelhető az értékesítési forgalom a meglévő ügyfeleknél.
– Új ügyfelek akvirálhatók.
– Rendszerezett információ gyűjthető a piacról.
– Közvetlenül mérhető az ügyfél-elégedettség;
– A visszajelzések gyűjtése alapot ad a minőségbiztosításhoz.

A Central-Drinks Kft. – Magyarország egyik legnagyobb ital-nagykereskedelemmel foglalkozó vállalata – 6 éve használja működése támogatására, ellenőrzésére és irányítására a VERK/400 vállalatirányítási rendszert. Az éles indulás óta eltelt években a rendszer számos új, testreszabott funkcióval bővült – ezek közül az egyik legjelentősebb a 2015-ben kifejlesztett és bevezetett, integrált call center / telesales komponens, amely megújult, grafikus felületen támogatja a Central-Drinks értékesítési folyamatait.

A call center / telesales komponens a következő funkciókkal egészíti ki a Central – Drinks Kft. VERK/400 vállalatirányítási rendszerét:

– Szabályozott, de rugalmas informatikai háttértámogatást nyújt a telesales tevékenység végrehajtásához.
– Mentesíti a felhasználókat az adminisztrációs többletmunkától.
– A rendszerezetten tárolt hívási eredmények, végrehajtott tevékenységek riportjaival segíti a munka ellenőrzését, elszámolását.
– Információt szolgáltat a vezetőség részére. mentesíti a felhasználókat az adminisztrációs többletmunkától, a rendszerezetten tárolt.
– On-line, integrált működés, amely a VERK/400 vállalatirányítási rendszer meglévő törzsadataira épül.

Az integrált call center / telesales komponens főbb elemei:

– Híváslisták tervezése.
– Hívási tervek / híváslisták importálása.
– Híváslisták létrehozása.
– Híváslisták kezelése.
– Naplózás.
– Riportok.

telesales2

A VERK/400 vállalatirányítási rendszer gyártó és termelő, nagykereskedelmi és logisztikai, valamint pénzügyi szolgáltató cégek, vállalatcsoportok és holdingok részére kínál átfogó, nagyvállalati funkciókat és képességeket. Az R&R Software saját tulajdonú és forráskódú, közel 25 évnyi – különböző iparágakban szerzett – tapasztalatával fejlesztett VERK/400 integrált vállalatirányítási rendszere a beépített legjobb gyakorlatok révén javarészt beállítással és paraméterezéssel képes lefedni a szervezetek egyedi igényeit.

Az R&R Software a tavalyi évben százmilliós nagyságrendű beruházás keretében újította meg a VERK/400 vállalatirányítási rendszert: az új verzió a kor elvárásainak megfelelő felhasználói élménnyel, grafikus felületen kínálja a korábbi verziók széles funkciópalettáját, valamint kimagasló megbízhatóságát és stabilitását.