Vállalati mobilitás megoldások közműszolgáltatóknak
2015-07-20
Aktív értékesítés a VERK/400 vállalatirányítási rendszerben
2015-08-14

Kastélyakadémia 2015

Idén is nagy sikerrel zajlott a világhírű zonogra mesterkurzus, az R&R Software támogatásával.

 

2015. július 29-én sikerrel lezárult a hetedik György Ádám Kastélyakadémia a pomázi Teleki-Wattay Kastélyban, melyre ez alkalommal is a világ különböző tájáról érkeztek zongorista-növendékek, hogy megismerkedjenek a híres magyar zongoraoktatás hagyományaival. Az R&R Software által létrehozott, évente 2500 Euro keretösszegű ösztöndíjának köszönhetően idén két magyar tehetségnek nyílt lehetősége a részvételre: Medgyesi Zsoltnak – korábban a bécsi Zeneakadémia, ősztől pedig a Liszt Ferenc Zemenűvészeti Egyetem hallgatójának – és Kovács Gergelynek, a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem hallgatójának.

kastelyakademia

Az idei Kastélyadémiának tizenhárom aktív hallgatója volt: közülük hatan a junior osztályban, a többiek pedig a Stúdióban vehetettek órákat György Ádám zongoraművésztől, valamint Prof. Nádor Györgytől, Dr. Réti Balázstól, és Dr. Szabó Orsolyától, a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem oktatóitól. A tíz napos kurzus méltó lezárásaként a fiatal tehetségek ünnepélyes zárókoncerten mutatták meg fejlődésüket.

 

kastelyakademia2

„Örömteli látni, hogy az immáron hetedik egymás utáni évben megszervezett Kastélyakadémia sikere töretlen, és egyre szélesebb körben viszi jó hírét a világon a magyar zeneoktatásnak, kultúrának. Büszkék vagyunk arra, hogy támogatásunkkal hazai tehetségek számára tesszük lehetővé a fejlődést, és részt vállalhatunk a György Ádám Kastélyakadémia fejlődésében, sikereiben.” – tette hozzá Rozenberszki Zsolt, az R&R Software értékesítési igazgatója.