Aktív értékesítés a VERK/400 vállalatirányítási rendszerben
2015-08-14
Portré: Kovács Gergely zongoraművész
2015-09-07

Vállalati jelentések a felhőben

Az R&R Software kínálatában is elérhető az új Oracle Enterprise Performance Reporting Cloud Service.

 

A vállalton belüli, valamint a partnereknek, hatóságoknak készített beszámolók létrehozásának folyamatát teszi egyszerűbbé, átláthatóvá és zárttá az új Oracle Enterprise Performance Reporting Cloud szolgáltatás. Segítségével az Essbase-hez, és egyéb OLAP megoldásokhoz hasonló könnyedséggel definiálható a beszámolók és egyéb dimenziók (pl.: szervezeti ábra) struktúrája.

A beszámolókhoz szükséges adatok (pl.: főkönyvi kivonat) egyszerűen, akár irodai programcsomagok fájlformátumában is feltölthetők a felhőbe. Az adatok Excel felületen ellenőrizhetők az Oracle BI-EPM eszközöknél megszokott SmartView beépülő segítségével: Wordben összeállíthatók a formázott beszámolók, amelyek a felhőből származó riportadatok mellett azokat magyarázó szöveges leírásokat, következtetéseket is tartalmazhatnak. Az adatok helyességének biztosítására több szintű jóváhagyási lánc definiálható, amelyben a delegált, felelős felhasználók ellenőrzik és hagyják jóvá a beszámolókat.

Az Oracle Enterprise Performance Reporting Cloud Service okostelefonokkal és tablet számítógépekkel is használható.

Az R&R Software elsősorban olyan vállalatok részére ajánlja a saját kínálatában is megtalálható Oracle Enterprise Performance Reporting Cloud Service-t, amelyek számára túlságosan erőforrásigényes az időszaki beszámolók rendszeres, manuális elkészítése.

Az R&R Software üzleti analitika csoportja olyan megoldásokat szállít, amelyekkel leegyszerűsíthető a vállalati tervezés és stratégiaalkotás, optimalizálhatók az üzleti folyamatok, valamint lerövidíthető a piaci változásokra adott reakcióidő.

Az R&R Software üzleti analitika szolgáltatásai stratégiaépítéstől a tanácsadáson, a mentoráláson, a karbantartáson és üzemeltetésen át a testreszabott bevezetési projektek ISO 9001:2008 minőségbiztosított végrehajtásáig terjednek.

Forrás: Oracle