Infotér Konferencia 2014
2014-11-24
Auditált közműszolgáltatói számlázási rendszerek
2015-01-08

VERK/400 és FusionR SFA bevezetés a Zsákai Kft-nél

A Zsákai Kft. több, mint egy éve használja nagy megelégedéssel az R&R Software Zrt. integrált italnagykereskedelmi és logisztikai megoldását, amely a vállalatirányítási funkciók mellett a terepen dolgozó területi képviselők munkáját is támogatja

A Zsákai Kft. 22 éve foglalkozik ital kis- és nagykereskedelemmel, raktárak, irodák és üzlethelyiségek bérbeadásával. Közel négyezer négyzetméteres, saját tulajdonú logisztikai és iroda komplexumuk üzemeltetése mellett alaptevékenységük, az ital kis- és nagykereskedelemi szegmens folyamatosan bővül.

zsakai_logo

Az integrált vállalatirányítási rendszer bevezetését a különböző szállítóktól származó elavult informatikai „szigetrendszerek”, az ezekben tárolt adatok külső könyvelési rendszerben történő feldolgozása és a mindehhez kapcsolódó naprakész vezetői szintű pénzügyi és logisztikai információk egyszerű előállíthatóságának igénye indokolta. Cél volt a közvetlen és automatikus adatszolgáltatás a bevezetendő ERP rendszerből a HEINEKEN Hungária Zrt. irányába, valamint a bizonylat szintű integráció és adatkapcsolat megvalósítása a PEPSI termékeket gyártó Fővárosi Ásványvíz- és Üdítőipari Zrt. rendszere felé. További elvárás volt a területi képviselők mindennapi munkáját támogató, irányító és ellenőrző mobil CRM rendszer bevezetése.

Az integrált rendszer kiválasztási szempontjai között szerepelt, hogy lehetőség szerint a fenti elvárásokat egyetlen informatikai szállító legyen képes teljesíteni – így esett a választás az FMCG iparág termelő és nagykereskedelmi szereplőinél is nagy tapasztalattal rendelkező R&R Software Zrt-re.

A bevezetés esettanulmányainak megtekintéséhez kattintson ide:

Zsákai Kft. referencia aloldal