140 diáknak tartott informatikaórát az R&R Software Zrt.
2014-11-13
VERK/400 és FusionR SFA bevezetés a Zsákai Kft-nél
2014-12-15

Infotér Konferencia 2014

Idén ötödik alkalommal rendezték meg az infokommunikációs szektor és a kormányzat legnagyobb hazai találkozóját. 

Közel 1300 fő részvételével zárult Balatonfüreden az Infotér Konferencia – idén ötödik alkalommal gyűltek össze az információs társadalom építésében érintett vállalkozások, a közigazgatás és a civil szektor képviselői. A meghívott előadók között volt Seszták Miklós, nemzeti fejlesztési miniszter is.

Az Infotér előadásain és kerekasztal-ülésein többek között az alábbi kiemelt témákról egyeztettek a résztvevők:

– Az oktatás szerepe az informatika a jövőjében.

– A Magyarországon is egyre nagyobb számban megjelenő, IoT (Internet of Things) és M2M (Machine to Machine) technológiákra épülő eszközök és szolgáltatások.

– Okos város technológiák vidéki nagyvárosok és a főváros szolgálatában.

– Elektronikus közigazgatási szolgáltatások fejlesztései a társadalomért.

Az R&R Software – az informatikai szakmában évek óta jelentkező szakemberhiány enyhítésére irányuló kezdeményezés támogatójaként – maga is részt vesz az ICT szakma, és a többi iparág jövőjét is megalapozó oktatási feladatokban.

Az IoT (Internet of Things) és M2M (Machine to Machine) technológiák területén az R&R Software legfrissebb innovációja a Future Energy Kft-vel közösen fejlesztett SMART ENERGY VISION energiamenedzsment-rendszer, amely a fogyasztási adatok automatizált begyűjtésével, konszolidálásával, elemzésével teremti meg az energiahatékonysági eljárások bevezetését, és támogatja azok betartását.

infoter_2014

Okos város megoldások tekintetében az R&R Software közműszolgáltatók és városüzemeltetők részére kínál megoldást FusionR termékvonalával, amely kiterjedt vállalatirányítási, ügyfélkapcsolat-kezelési, konvergens termék- és szolgáltatáskezelési, tömeges számlázási, bevétel-biztosítási és követeléskezelési funkciókat biztosít rendkívül kedvező ár/teljesítmény mutatók mellett.

Az ötödik Infotér Konferencia – folyamatosan frissülő – riportanyagai az Infotér weboldalán tekinthetők meg.