Információs Társadalom Parlamentje
2014-06-19
Az R&R Software Zrt. 2013-as eredményei és jövőbeli tervei
2014-07-08

Üzleti tervezés és elemzés mobilon

A vállalati mobilitás jegyében egyre több Oracle üzleti intelligencia és vállalati teljesítménymenedzsment funkció érhető el okostelefonokról és táblagépekről. 

Az Oracle a jelenlegi trendeknek megfelelően bővíti: piacvezető BI és EPM megoldásait. Már a múlt évben is számos, mobil távmunkát támogató megoldással jelent meg a piacon:

Üzleti Intelligencia tetszőleges mobil platformokon

Új funkciók a frissített Oracle Hyperion EPM rendszerben

Az Oracle EPM Hyperion termékcsaládja a Gartner legfrissebb elemzése szerint továbbra is piacvezető a vállalati teljesítménymenedzsment (EPM) eszközök piacán. A Hyperion termékcsalád teljes körű megoldást kínál a kontrolling szervezetnek a vezetői információk hatékony előállításához. Támogatja többek közt az üzleti tervezést, a konszolidációt, a beszámoló készítést és az költségfelosztást, elő- és utókalkulációt.

Az áprilisban megjelent Oracle EPM Mobile az asztali számítógépüktől, noteszgépüktől gyakran távol lévő vezetőket célozza. Mobileszközük – okostelefonjuk vagy táblagépük – segítségével is be tudnak kapcsolódni a tervezési és beszámoló-készítési folyamatokba. Az elkészült terveket, beszámolókat gyorsan át tudják tekinteni, és jóvá tudják hagyni vagy el tudják utasítani azokat.

A demonstrációs célú minta adatokat is tartalmazó alkalmazás elérhető a Google Play áruházból és azApple App Store-ból.

Az R&R Software Zrt. több mint tíz éve szakértője a Hyperion vállalati teljesítménymenedzsment alkalmazásoknak. Számos, különféle iparágban végrehajtott sikeres implementáció igazolja e szakértelmet – köztük a teljesség igénye nélkül az alábbi szervezetekkel: Bay Zoltán Alkalmazott Kutatási Közalapítvány, BISZ Központi Hitelinformációs Zrt, Coca-Cola Beverages Magyarország Kft, Duna Coop Kft, Erste Bank Hungary Zrt, HEINEKEN Hungária Zrt, Sága Foods Zrt, Központi Statisztikai Hivatal.

Az R&R Software Zrt. Hyperion szakértői 2007 óta rendszeres oktatók az Oracle University előadásain.

Egyéb R&R Software BI-EPM-PA referenciák megtekinthetők az R&R Software weboldalán.