A világ vezető egyetemeiről érkeznek tanulók György Ádámhoz
2014-06-05
Üzleti tervezés és elemzés mobilon
2014-06-26

Információs Társadalom Parlamentje

Idén negyedik alkalommal rendezik meg a közigazgatás, a civil társadalom és az infokommunikációs iparág legnagyobb találkozóját.

infoparlament2014

Az Infotér Egyesület és az IVSZ közös szervezésében megrendezésre kerülő, Magyar Digitális Ökoszisztéma alcímet viselő esemény az infokommunikációs szakma egyik legkülönlegesebb, legpatinásabb rendezvénye a közigazgatás, a civil társadalom és az infokommunikációs iparág részvételével. A rendezvénynek a Magyar Országház ad otthont, időpontja: 2014. június 26-27.

A rendezvényen fő fókuszai az alábbi területek lesznek:

• A jövőt meghatározó strukturális problémák megoldási lehetőségei az infokommunikációs iparág segítségével.

• Az oktatás és a digitális írástudás fejlesztése.

• Az informatika által kínált lehetőségek a társadalmi felzárkózás és a gazdaságfejlesztés területén.

A rendezvény látogatása civil szervezetektől és a közszférából érkező vendégek részére ingyenes, de regisztrációhoz kötött – ezt a következő címen tehetik meg: konferencia@infoter.hu

Az R&R Software – az IVSZ tagjaként – fontos szereplője a digitális ökoszisztémának, és vezető szereplő a hazai üzleti alkalmazásfejlesztő vállalatok között az IDC független piackutatásai szerint. Szolgáltatói – köztük a közműszolgáltatói – szektor számára fejlesztett termékeivel meghatározó piaci részesedést ért el a hazai piacon vállalatirányítás (ERP), ügyfélkapcsolat-menedzsment és ügyfélszolgálat (CRM), valamint számlázás és követeléskezelés (BSS) megoldások területén. A korszerű, versenyszemléletű és ügyfélközpontú, különböző típusú közműszolgáltatásokat konvergens módon támogató FusionR termékvonal – hazai fejlesztés révén – rendkívül kedvező ár/teljesítmény mutatóival a non-profit szolgáltatás konszolidáció ideális eszköze.

Az R&R Software továbbra is elhivatott a tudásalapú társadalom, és a magas hozzáadott értéket képező hazai gazdaság fejlesztésében – ezért döntött a rendezvény szponzorációja mellett.

infoter_2014

 

„Bízunk benne, hogy az Információs Társadalom Parlamentje újra hasznos és eredményes rendezvény lesz, amely megalapozza majd a következő évek fejlődési irányát a digitális ökoszisztéma hazai szereplői számára” – tette hozzá Rozenberszki Zsolt, az R&R Software értékesítési igazgatója.

Bővebb információ a rendezvényről, részletes programterv: http://infoparlament.infoter.eu/?page=fooldal