A Heves Megyei Vízmű és a Délborsodi Víz- és Csatornamű integrációja
2010-07-28
Hyperion Planning alkalmazása banki, pénzintézeti környezetben, banki elemzések felsőfokon
2010-10-06

Újabb cDMS a Ford hálózatában

Az R&R Software szerződést kötött az FX AUTÓHÁZ Kft-vel cDMS bevezetésére. Így a Petrányi-Autó Kft. után ez a második több telephellyel rendelkező, régiós tevékenységet ellátó Ford márkakereskedés, mely alkalmazza a nemzetközi Ford tanúsítvánnyal rendelkező vállalatirányítási megoldást.

Az FX AUTÓHÁZ a Nyitrai-csoport tagjaként a Ford dél-nyugat magyarországi márkaképviselete. Pécsi és szekszárdi telephelyével az ország jelentősebb márkakereskedései közé tartozik, a pécsi telephely egyben Suzuki márkakereskedés is. A cégcsoport a hazai gépjármű-kereskedelem közel 3%-os piaci részét tudhatja magáénak. 8 városban összesen 13 márka értékesítésével, javításával, vizsgáztatásával foglalkozik, valamint használt autó értékesítéssel is. Az R&R Software és a Nyitrai-csoport közötti sikeres együttműködés már több évre nyúlik vissza.

A CDP alapú DMS 2009-ben sikeresen megszerezte a Ford minősítést, melynek feltételek között szerepelt a Ford gyári rendszereihez való illeszkedés.

A cDMS 2010. 4. negyedévre tervezett éles üzembe állításával az FX AUTÓHÁZ-ban is elérhető lesz a cégcsoport által használt egységes kimutatás és jelentés rendszer, valamint a cDMS több telephelyet és márkát támogató funkcionalitása.