Újabb cDMS a Ford hálózatában
2010-09-02
Novemberi üzleti analitika előadások
2010-11-17

Hyperion Planning alkalmazása banki, pénzintézeti környezetben, banki elemzések felsőfokon

Sikeresen lezajlott az Oracle és az R&R Software 2010.09.28-án pénzintézeti vezetők számára rendezett exkluzív üzleti reggelije, melynek a Boscolo budapesti New York Palace biztosított patinás helyszínt. A rendezvényen számos pénzintézet képviseltette magát, melyet ezúton is köszönünk!

Az Erste Bank kontrolling vezetői és az R&R Software szakértői segítségével a részvevők tájékozódhattak a tervezéssel és a banki elemzésekkel kapcsolatos legfrissebb tapasztalatokról és újdonságokról.

A bemutatásra kerülő Hyperion Planning alkalmazás hatékony megoldás az üzleti környezet változás miatti gyors alkalmazkodásra, konszolidálja és áttekinthetővé teszi a banki tervezési folyamatot, lehetőséget nyújt a tervek stratégiai változtatások melletti rugalmas módosítására, a gördülő tervezésre, az előrejelzésre és a „mi lenne, ha” elemzések készítésére, felváltva az Excel táblákra épülő, nem összefogott, manuális tervezést.

Az Oracle előadásában a résztvevők átfogó képet kaphattak az Oracle banki elemezési megoldásairól (Oracle Financial Services Analytical Applications). Az Oracle banki analitikus megoldások új generációja lehetővé teszi a kihívásoknak való megfelelést, az egyes funkcionális területek között az információk megosztását, a költséghatékony felügyeleti megfelelést, valamint a teljesítmény és a kockázatok együttes vizsgálata révén támogatja a kockázat menedzsmentet, az optimális banki döntések meghozatalát.