Hyperion Planning alkalmazása banki, pénzintézeti környezetben, banki elemzések felsőfokon
2010-10-06
Ismét kimagaslók az R&R Software 2010-es ügyfél-elégedettségi mutatói
2011-01-18

Novemberi üzleti analitika előadások

Az R&R Software számos sikeres BI-EPM – üzleti intelligencia és vállalati teljesítmény menedzsment – megoldás szállítási projektet valósított meg. A megoldások esettanulmányáról, azok Oracle – Hyperion technológiai hátteréről az R&R Software képviseletében Szabó Gábor tart előadást.

A Sopron Régó Informatikai Klaszter BI konferenciát szervez 2011.november 18-ra a Nyugat-magyarországi Egyetemen. A Klaszter fő profilja az informatikai termékekhez és szolgáltatásokhoz kapcsolódó kutatás-fejlesztési és innovációs tevékenység szervezése és elősegítése. R&R Software számos sikeres BI-EPM – üzleti intelligencia és vállalati teljesítmény menedzsment – megoldás szállítási projektet valósított meg, a cég képviseletében Szabó Gábor tart előadást az Oracle kis-és középvállakozások számára kínált üzleti intelligencia csomagokról.

A BI konferencia programja megtekinthető: itt.

Az év legjelentősebb Oracle rendezvénye a novemver 4-én sikeresen lezajlott Oracle Day volt. A rendezvény keretein belül a résztvevők megismerkedhettek új trendekkel, szakértői előadásokat hallgathattak egyes témakörökről, iparági megoldásokról.

Az R&R Software az Oracle arany szintű technológiai és alkalmazás partnere, az Oracle – Hyperion üzleti intelligencia és vállalati teljesítmény menedzsment rendszerek területén vezető kompetencia központtal rendelkezik.

Az előadások anyagi, köztük Szabó Gábor az R&R Software üzleti intelligencia szakértőjének előadása, letölthető: itt.