Az R&R Software az IVSZ új tagja
2010-06-03
Újabb cDMS a Ford hálózatában
2010-09-02

A Heves Megyei Vízmű és a Délborsodi Víz- és Csatornamű integrációja

2010. szeptember 1-jei hatállyal egyesül a Délborsodi Víz- és Csatornamű Kft. és a Heves Megyei Vízmű Zrt.

A beolvadás után a Heves Megyei Vízmű Zrt. 118 településen hozzávetőlegesen 320.000 lakost lát el, így az ország egyik legjelentősebb víziközmű szolgáltatója lesz. Működési területe Heves megye 85 %-ára és Borsod-Abaúj-Zemplén megye dél-keleti részére terjed ki, de Pest megyei településen is szolgáltat.Az érintett társaságok vezetői úgy látják, hogy az önkéntes – a társasági törvény és a vízgazdálkodásról szóló törvény előírásainak megfelelő – integráció a jelenlegi széttöredezett szolgáltatási struktúrában példaértékű lehet a többi szolgáltató számára.

Az egybeolvadó víziközmű vállalat működését, ügyfélszolgálati és számlázási tevékenységét, vállalatirányítását a FusionR Utility támogatja. A Heves Megyei Vízmű a FusionR Utility felhasználásával sikeresen alakította ki a több üzemegységre kiterjedő, regionális szolgáltatás hatékony, központi működés irányítását, felügyeletét és kontrollját; valósította meg az üzemegységenként egyedi feltételekre épülő ügyfélszolgálati és számlázási rendszerét. Az egybeolvadó vállalat központi pénzügyi és kontrolling tevékenységét a FusionR ERPS vállalatirányítási rendszer szolgálja ki.

A FusionR Utility és a FusionR ERP az R&R Software fejlesztése, meghatározó piaci részesedéssel rendelkezik a közműszolgáltató, telekommunikáció- és pénzügyi szolgáltató vállalatok piacán. Koncepciójában támogatja a kiterjedt működési területű vállalatok központi irányítását, működésének felügyeletét és a kontrollját. A FusionR rendszerek lefedik az ügyfélszogálati, számlázási, követelés kezelési illetve a vállalatirányítási tevékenységeket is.

A FusionR Utility egyedülálló módon képes központi rendszerben modellezni az eltérő jellegű szolgáltatásokat, így képes összetett szolgáltatás portfólióval rendelkező szolgáltató holdingok részére konvergens működés támogatást nyújtani, lehetővé teszi azok hatékony, versenyszemléletű, ügyfélközpontú működésének kialakítását.