Az Oracle Hungary kiemelkedő partnereit díjazta: az év középvállalati technológiai partnere az R&R Software
2010-03-22
A Heves Megyei Vízmű és a Délborsodi Víz- és Csatornamű integrációja
2010-07-28

Az R&R Software az IVSZ új tagja

Az R&R Software vezető hazai üzleti alkalmazás fejlesztőként az Informatikai Vállalkozások Szövetségének Nagyvállalkozások tagozatába nyert felvételt.

Az R&R Software vezető hazai üzleti alkalmazás fejlesztőként elhivatott a tudás alapú társadalom és a magas hozzáadott értékű magyar gazdaság fejlesztésében, így a Szövetség céljaival egyetértve 2010.06.03-án csatlakozott az Informatikai Vállalkozások Szövetségéhez.

Az IVSZ egy olyan nemzetközileg integrált, innovatív hazai infokommunikációs szektor megteremtéséért dolgozik, amely megállja a helyét a globális versenyben, és a versenyképes magyar gazdaság húzóágazatává válik az információs korba lépett Magyarországon. Célja, hogy az IT, IKT és elektronikai iparági szereplők érdekeinek képviselete és védelme, a szektor növekedési pályára állítása, valamint az ezen a piacon dolgozók elismertségének növelése Az IVSZ a legfontosabb gazdasági tényezővé, igazi termelőerővé váló magyarországi infokommunikációs szektor vállalkozásainak képviselőjeként, magas szakmai és etikai értékek őrzőjeként katalizálja az iparág, a modern és versenyképes információs gazdaság és társadalom fejlődését. Az IVSZ az infokommunikációs ipar de facto kamarájává, legmagasabb etikai, aktívan piacot formáló szövetséggé, megkerülhetetlen véleményvezérré válhat.