Megjelent a Microsoft SQL Server 2016-os verziója
2016-05-15
Új irodaházat épít az R&R Software
2016-06-03

Új márkák a cDMS-ben

gepjarmuvek

Az R&R Software gépjármű-márkakereskedői csomagja új márkákkal bővült.

 

Az R&R Software több mint tíz éve kínál integrált vállalatirányítási és ügyfélkapcsolati rendszereket gépjármű-márkakereskedések részére. A tevékenység minden területét lefedő cDMS megoldás egyik legnagyobb előnye a több márkás, több telephelyes működés támogatása. A márkák közül a népszerűek – úgy, mint a Renault és a Dacia, a Ford, a Citroen, a Peugeot és a Suzuki – mellett az eladási számokban egyelőre kevésbé jelentős, feltörekvő típusok is kezelhetők a cDMS segítségével. Az R&R Software következő ügyfelei már alkalmazzák e funkciókat:

– A „Meszlényi-Autó” Kft. a többmárkás palettáját és regionális szerepét Lada személygépjárművekkel, és Isuzu haszongépjárművekkel erősítette.
– A regionális cégcsoport tagjaként működő Nyitrai Autó Kft. Isuzu és Ssangyong járművekkel bővítette kínálatát.
– A Renniss Auto Kft. megkezdte az Isuzu járművek forgalmazását.

Az R&R Software cDMS gépjármű-márkakereskedői megoldásának alapját képező Vector CDP (Car Dealer Package) több nemzetközi és hazai tanúsítási eljáráson felelt már meg sikeresen, számos márka gyártói követelményeit teljesítve.

A gyártói minősítéseknek, valamint a több márkás és több telephelyes márkakereskedői működés támogatásának köszönhetően a cDMS segítségével lehetővé válik az egységes és közös, utólagos szinkronizációtól mentes törzsadat-kezelés, a cégcsoport által használt közös eszközök és erőforrások kezelése, valamint a mai, modern értékesítési trendeket támogató felülértékesítési folyamatok kezelése és ellenőrzése.