Ford REACT! tanúsítvány
2018-12-03
Blockchain kompetenciaközpont az R&R Software-nél
2019-05-03

Ügyfél-nyilatkozatok és szerződések papírmentes kezelése

A Renault Hungária részére fejlesztett nyomtatvány-kitöltő és tesztvezetést kezelő mobil alkalmazást az R&R Software.

Az R&R Software tizenöt éve kínál integrált vállalatirányítási és ügyfélkapcsolati rendszereket gépjármű– köztük Renault és Dacia – márkakereskedők és szervizpontok részére. Erre az időre tehető a Renault és a Dacia hazai importőrével, a Renault Hungáriával való együttműködés kezdete is, amely során számos fejlesztés valósult meg sikeresen; köztük az egységes garanciális igényeket dokumentáló- és elszámoló rendszer bevezetése, valamint a vezető készletgazdálkodási módszerek meghonosítása és leképzése az informatikai rendszerekben.

 

 

A legújabb fejlesztési projekt eredményterméke a tableten futó nyomtatvány- és folyamatkezelő alkalmazás, amely használta során:

  1. Az ügyfél-nyilatkozatok és szerződések automatikusan, adatokkal előtöltve jönnek létre.
  2. Az előtöltött nyilatkozatokat az ügyfél közvetlenül a tableten ellenőrizheti és aláírásával ellenjegyezheti, majd e-mailben továbbíthatja a saját részére.

A megoldás segítségével nyilvántartásba vehetők a tesztautók, így a tableten futó alkalmazás ezek alapján tudja kezelni a tesztvezetésre használható autók időnyilvántartását/foglalásait, valamint segítségével felvehetők a tesztvezetések értékelései is az ügyfelektől, érdeklődőktől.

 

 

 

Az R&R Software saját fejlesztésű, autóipar-specifikus CRM-SFA rendszerében rendelkezésre álló érdeklődő- és vevőnyilvántartása a tableten futó alkalmazással szinkronizált, így:

  • A tablet alkalmazás segítségével könnyű felvinni az új érdeklődőt adatait, illetve frissíteni a meglévő ügyfelek adatait, mindezt a GDPR rendelkezések betartásával.
  • Az adatfelvételezés során az érdeklődő, illetve ügyfél közvetlenül a tableten jegyezheti ellen aláírásával az adatai kezeléséhez, marketing megkereséshez, illetve a tesztvezetéshez szükséges nyilatkozatokat, egyéb okiratokat.
  • Az adatfelvételezéshez kapcsolódóan – a tablet beépített fényképezőgépével – rögtön elkészíthetők és eltárolhatók a személyi okmányok fényképei is.

Az alkalmazás akkor is működőképes, ha az internetkapcsolat megszakad. Ilyen esetben ideiglenesen helyi adatbázist alkalmaz a folyamatok további lépéseinek, eredményeinek letárolásához, majd amint sikeresen visszakapcsolódott a hálózatra, szinkronizálja azokat a szerverrel.