European Utility Week 2018
2018-11-04
Ügyfél-nyilatkozatok és szerződések papírmentes kezelése
2019-03-14

Ford REACT! tanúsítvány

Az R&R Software CDP alapú márkakereskedői rendszere újabb Ford minősítést szerzett.

 

Az R&R Software integrált, Vector CDP-t magában foglaló márkakereskedői alkalmazáscsomagot kínál ügyfelei részére, amely márkaspecifikus üzleti folyamatok támogatására, valamint az autógyártók által támasztott követelmények kielégítésére is képes. Az R&R Software, valamint ehhez kapcsolódóan a termékhez kapcsolódó szakértői támogatást és tanácsadást nyújt, továbbá folyamatosan fejleszti az alkalmazáscsomagot.

A Vector CDP (Car Dealer Package) a cDMS alkalmazáscsomag részeként 2008-ban kapta meg először a Ford nemzetközi tanúsítványát, mely alátámasztja, hogy a CDP teljesíti a Ford által elvárt márkakereskedői-gyártói integrációs követelményeket. 2011-től – az R&R Software fejlesztéseinek eredményeként – az alkalmazáscsomag a Ford DCS minősítésével is rendelkezik. A teljes körű megoldás részét szolgáló DCS (Dealer Connectivity Support) a Ford és márkakereskedések közötti kommunikációt biztosítja: a folyamat része a gyári adatbázisok rendszeres szinkronizálása, az alkatrészrendelés- és szállítás kezelése, valamint a Ford által használt speciális szoftverek használatához kapcsolódó hotline támogatás.

2018-ban a Ford márkakereskedői hálózat számára hasznos, további interfész implementációját minősítette az gyártó: így a Vector CDP, és a cDMS alkalmazáscsomag számos Ford (és más gyártói) minősítés mellett rendelkezik a szabványos „REACT!” csatolófelülettel is, amelyet az új tanúsítvány igazol.

A REACT! egyik fő célja, hogy segítse a Ford márkakereskedések adatszolgáltatási kötelezettségeinek teljesítését. A szerviztevékenység során felvett adatokat a rendszer megadott formátumban és tartalomban leképezi és előkészíti további felhasználásra, gyártó felé történő beküldésre. Amellett, hogy az alkalmazás így jelentősen megkönnyíti és egyszerűsíti az adatszolgáltatással járó feladatokat, számos kényelmi és használati előnyt biztosít, mellyel javíthatók a vevőszolgálati folyamatok és optimalizálható, finomhangolható a készletösszetétel.

Az R&R Software folyamatosan törekszik az általa szállított rendszerek értékének megőrzésére, azok minőségének növelésére. Az új minősítés megszerzése mellett a hazai gyártó a közelmúltban több nagy értékű beruházást is végrehajtott a fenti célok teljesülése érdekében.