Az R&R Software Zrt. 2017-es eredményei és jövőbeli tervei
2018-08-17
Ford REACT! tanúsítvány
2018-12-03

European Utility Week 2018

Az R&R Software Zrt. – mint a közműszolgáltató- és „smart energy” szektorok számára készülő üzleti alkalmazások hazai piacának kulcsszereplője – részt vesz Európa egyik legnagyobb tematikus eseményén.

A European Utility Week egy olyan rendezvény és platform, ahol a szóban forgó szektorok szereplői együtt dolgozhatnak a teljesen integrált és összekapcsolt európai energiapiac megteremtésén. A szervezők olyan közeget igyekeznek teremteni, ahol a közmű- és energiaszolgáltatói ökoszisztéma kulcsszereplői találkozhatnak, és közösen vitathatják meg az alacsonyabb károsanyag-kibocsátással járó energiaellátási stratégia lépéseit. A European Utility Week-en a szakma tagjai megoldásokra és új partneri együttműködésekre találhatnak rá, valamint bővíthetik és fejleszthetik a korábbról meglévőket.

Mint a hazai közműszolgáltató- és „smart energy” szektor egyik kulcsszereplője, az R&R Software is részt vesz és kiállít Bécsben, a 2018-as European Utility Week rendezvényen abból a célból, hogy bemutassa, vagy akár továbbfejlessze meglévő portfólióját:

Az R&R Software Zrt. folyamatosan invesztál kutatás-fejlesztési tevékenységbe, ezáltal pedig a legmodernebb technológiák és paradigmák alkalmazásába termékeiben és szolgáltatásaiban.