Ügyfél-elégedettség 2017
2018-07-09
European Utility Week 2018
2018-11-04

Az R&R Software Zrt. 2017-es eredményei és jövőbeli tervei

A vállalatvezetés előzetes növekedési várakozásait meghaladó rekorderedményeket hozott az R&R Software Zrt. 2017-es üzleti évét ellenőrző könyvvizsgálat.

 

Az 1991-es alapítás óta a 2017-es év végére az R&R Software Zrt. által foglalkoztatott szakértői bázis meghaladta a 180 főt, széles kompetencia- és termékportfóliót ölelve át. Az eredmények mögött a hazai piaci részesedés tervezettnek megfelelő emelkedése mellett – a nagyobb mértékű, a 2016-os adatokhoz képest 50%-kal bővülő exportértékesítés áll.Az R&R Software Zrt. a rekordnak számító 2016-os év után is jelentősen, több mint 25%-kal növelte 2017-es bevételeit, meghaladva a 2,5 milliárd forintot és megduplázva a 2016-os eredményét. Ennek folytán a vállalat továbbra is stabil munka- és karrierlehetőséget, valamint pozitív jövőképet kínál a munkatársai részére. A 2017-ben Budapesten indított építkezés előreláthatóan 2018 harmadik negyedévében befejeződik, több száz négyzetméternyi modern irodaterülettel növelve a jelenleg rendelkezésre álló kapacitást.

Az R&R Software folyamatosan bővülő foglalkoztatti létszámával, valamint a projektjeibe bevont hazai beszállítókkal és együttműködő partnerekkel aktívan hozzájárul a magas hozzáadott értékű hazai munkahelyek számának bővítéséhez, így a hazai gazdaság versenyképességének, fenntarthatóságának, valamint digitális exportjának növeléséhez.

A korábbi évekhez hasonlóan az R&R Software aktív tagja volt a szakmai szövetségeknek és szervezeteknek. Részt vett és szerepet vállalt:
• A digitalizáció terjesztését célzó szakmai fórumok munkájában.
• A magas hozzáadott értéket előállítani képes informatikai és gazdasági menedzsment képzések népszerűsítésében, bővítésében.
• A klaszteren belül partnereknél elérhető egyedi kompetenciákból összeálló, komplex megoldások és szolgáltatások integrálásában és export piacokra juttatásában.

A 27 év munkájával kialakított, saját termék- és szolgáltatás-portfolióját az R&R Software Zrt. folyamatosan fejleszti: 2018-ban végrehajtott projektek eredményeként „GDPR-megfelelőséggel”, valamint NAV Online számla képességekkel bővültek a megoldások. A saját termékek és szolgáltatások piaci versenyelőnyének fenntartása mellett az R&R Software Zrt. a hazai ICT iparág meghatározó szereplőivel összefogva, közösen kínál e-Közigazgatási megoldásokat külföldi ügyfelek részére jelentős export sikereket, és hazai tudásexport-lehetőségeket remélve.

Az Ügyfél-elégedettség felmérését célzó kutatás eredménye szerint a piaci átlagot jelentősen meghaladó összesített elégedettségi mutatót az R&R Software 2017-ben is megtartotta. A termékek és szolgáltatások folyamatos fejlesztése, ezáltal pedig a kiemelkedő színvonal fenntartása továbbra is stratégiai cél mind a hazai, mind pedig az export ügyfelek esetében.