Elkészült a Digitális Oktatási Stratégia
2016-11-01
Webes applikációval a felesleges császármetszések ellen
2016-12-19

Továbbra is vezető pozícióban az Oracle a vállalati tervezőrendszerek piacán

A Forrester 36 elemzési szempont alapján mérte fel a piacon elérhető megoldásokat.

 

Az elemzés összefoglalásában a szerző a következőket írta:

„Az „on-premises” vállalati tervezőrendszerek piacán az Oracle évről évre meg tudta őrizni vezető pozícióját, mindeközben folyamatosan bővítve a Cloud portfóliót is. Az Oracle határozott vízióval rendelkezik a vállalati tervezőrendszerekről: a szokványos pénzügyi felhasználás mellett az értékesítés, a marketing, valamint a terméktervezés is hatékonyan támogatható az eszközök segítségével.

A mostanra több mint 1500 ügyfelet kiszolgáló Oracle Cloud EPM megoldások könnyen használhatók, rugalmasan konfigurálhatók, és képességeik révén az iteratív tervezési és jelentéskészítési folyamatokat is támogatják.

A kerek egészet alkotó EPM csomag a tervezési, jelentéskészítési és elemzési feladatokra is kiterjed, kellő „mélységgel” rendelkezik a pénzügyi konszolidáció végrehajtásához, valamint a külső igényeket és a menedzsment elvárásait kiszolgáló jelentések készítéséhez.”

wave_oracle

Forrás: Oracle blog

Az R&R Software az Oracle többszörösen díjazott hazai kompetenciaközpontja – oktatói számos kontinensen tartottak már előadásokat az Oracle University keretein belül. Üzleti analitika csoportja olyan megoldásokat szállít, amelyekkel leegyszerűsíthető a vállalati tervezés és stratégiaalkotás, optimalizálhatók az üzleti folyamatok, valamint lerövidíthető a piaci változásokra adott reakcióidő.