water supply
Víziközmű-felügyelet informatikai támogatása
2012-09-28
Fimosz gyűlés
R&R Software a FIMOSZ gyűlésen
2012-11-26

Sikerrel zárult a 2012-es ISO audit

Az R&R Software teljes tevékenységére kiterjedő rendszer felülvizsgálata a napokban sikerrel zárult. Az R&R Software minőség iránti elkötelezettségének eredményeképp alkalmazza a vállalat működését szabályozó ISO 9001:2008 rendszert, mely a cég teljes működésére kiterjed.

A minőséggel kapcsolatos célok elérését támogató fejlesztéseket és azok megvalósulását biztosító éves felülvizsgálat ezúttal is sikerrel zárult. A DNV (Det Norske Veritas) szakértő auditora „nem megfelelőséget” nem állapított meg, észrevételt nem tett, ellenben 2 feltárt fejlesztési lehetőség mellett 6 „kiválónak” minősített kiemelkedő területre is rámutatott:

– Ügyfelek részére végzett tevékenységek szabályozása.

– Ügyfél elégedettség mérésének és fejlesztésének módszere.

– A projektmenedzsment folyamatok szabályozott, hatékony végrehajtásához és ellenőrzéséhez alkalmazott „Project Portfolio Management” rendszer bevezetése és alkalmazása.

– Projekt dokumentáció.

– Belső minőségirányítási auditok végrehajtása, dokumentálása, helyesbítő és megelőző intézkedések munkafolyamatba implementálása.

– Marketing és PR tevékenység.

Az audit során meghatározásra kerültek bizonyos területek is, amelyekre a cég az elkövetkezendő időszakban fókuszál majd a minőség célok megvalósításához. Az R&R Software továbbra is folyamatos feladatának tartja a fejlesztéseket, vevőinek még hatékonyabb, minél magasabb minőséggel történő kiszolgálását.  A minőségre törekvés eredményességét az ügyfél-elégedettség rendszeres felmérésével, a hazai piacon elérhető minőség tanúsító védjegyek megszerzésével méri. Az R&R Software 2011–ben rekord-magas, 87,6 százalékos ügyfél-elégedettséget ért el  és megszerezte az IVSZ „Minősített Informatikai Vállalkozás” Védjegyét.